Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Pořádný nátěr s kapelou Krucipüsk v pátek v budějckém Klubu Slavie

Dámy, pánové, děti, no prostě všichni fanoušci kapely Krucipüsk. Slyšte! V pátek 31. března po 21. hodině vypukne rockové peklo v budějckém Klubu Slavie. Dorazí Krucipüsk a jako zahřívačka na jejich koncert vystoupí JegR!

Skupina Krucipüsk v obsazení Tomáš Hajíček (vocal), Vojtěch Douda (drums), Jarmut Gabriel (guitar) a Jirka Zika (bass), ani v roce 2017, prostě nedá pokoj. Jaro má kapela plné krásných zájezdových koncertů po naší vlasti a přes léto to s festivaly nebude vypadat jinak. Ve volném čase, kterého má soubor jako šafránu, poctivě a duchapřítomně přemýšlí kapela nad svým novým, již jedenáctým počinem, který ponese název „Sine Amore Nihil“.

Krucipüsk, kromě svých zásadních hitů, jako je Druide, Criminal, Láska je kurva, Cirkus dneska nebude, Rock´n´roll to není prdel, atd., bude nalévat  do všech průřez svou šestadvacetiletou tvorbou, a to vše za podpory dvorních inženýrů, dechberoucích světel Milana Hodise a briliantového zvuku Standy Urbana. 

Vstupenky zde: cbsystem.cz, nebo fyzicky na českobudějovické radnici v íčku, v hudebninách na náměstí Přemysla Otakara II. nebo v jakémkoli prodejním místě CBsystem!

Tisková zpráva

Štítky Krucipüsk, hudební skupina, koncert, Tomáš Hajíček, Amores perros

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pořádný nátěr s kapelou Krucipüsk v pátek v budějckém Klubu Slavie  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.