Počasí dnes21 °C, zítra21 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

FILMOVÉ PREMIÉRY: Lákají vás Šmoulové, nebo spíše netvor?

Tento týden je Cinestar na premiéry bohatý. Těšit se můžete hned čtyři filmy! Jdeme na to...

Šmoulové: Zapomenutá vesnice

Šmoulinka nalezne tajuplnou mapu a už to jede. Společně s Koumákem, Nešikou a Silákem se vydává do Zakázaného lesa, ve kterém žije plno kouzelných stvoření. Proč? Chtějí naleznout tajemnou vesnici dříve, než se to podaří Gargamelovi. Jo, Šmoulové jsou prostě odvážní.

Volání netvora: Příběh života

Modráci vás nebaví? Raději... třeba netvora? Conor má noční můry a vlastně se není čemu divit, okolí k němu není zrovna přátelské. Ptáte se, kdo je ten netvor? Starý mluvící strom (ne ten z Pána prstenů), který Conorovi po nocích vypráví tři starobylé příběhy.

Úkryt v zoo

Originálních námětů z 2. světové války není nikdy dost. Úkryt v zoo vypadá nadějně... Vypráví o manželích, kteří pracovali ve varšavské zoo, jež v mžiku skončila, když Německo napadlo Polsko. Antonina a Jan nyní chovají jen prasata, které krmí zbytky z ghetta ve Varšavě. Co když se ale v náklaďáku, se kterým pro zbytky dojíždějí, dají převážet i lidé?

Ghost In The Shell

Kultovní japonské anime Ghost in the Shell se stalo základním inspiračním pilířem pro legendární trilogii Matrix. Teď přišel čas, aby tahle kyberpunková perla sama zazářila na filmovém plátně. Tak se praví v oficiálním textu distributora. „Film se odehrává ve městě, jaké jste dosud neviděli, ačkoliv jeho estetické řešení mi připomíná svět Blade Runnera, ale s modernějším kabátem, jaký umožňuje současná filmařská technika,“ říká Scarlett Johansson, která hraje hlavní roli. Na závěr ještě citujme distributora, protože jeho slova jsou více než lákavá: „Zatímco ve většině současných sci-fi má svět budoucnosti nehostinný, většinou apokalyptický ráz, do budoucnosti v podání Ruperta Sanderse se podle ní budete chtít podívat." A tu možnost teď máte.

Autoři | Foto Cinestar

Štítky Cinestar, druhá světová válka, Šmoulové, Gargamel, Šmoulinka, Scarlett Johanssonová, Ghost in the Shell, Pán prstenů, Rupert Sanders, Německo, Polsko, Matrix

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FILMOVÉ PREMIÉRY: Lákají vás Šmoulové, nebo spíše netvor?  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.