Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Svátky jara na Šteklu. Pestrý velikonoční program určitě zaujme malé i velké

PR článek

Velikonoční neděle 16. dubna bude patřit tradičnímu velikonočnímu jarmarku, který se uskuteční na nádvoří hotelu Štekl v blízkosti zámku Hluboká. Přivítejte svátky jara tradičními velikonočními zvyky a originálními aktivitami v tvůrčích dílnách v rámci „Stezky za obřími kraslicemi“.

Jarmark nabídne pestrý program především pro děti, které se mohou těšit na malování na obličej, výrobu šperků a korálků, čokohrátky či malování kraslic voskovou technikou. Do výroby korálků, pletení košíčků a ozdobných předmětů z papíru, floristických dekorací s jarními motivy či ruční výroby mýdla se rádi zapojí i rodiče. K ochutnávce budou vína z vinařství Hruška, čokošperky Hagia nebo výborný domácí karamel z Českého Krumlova.

Velikonoční jarmark potrvá od 9:30 do 17:00 hodin. K dispozici k občerstvení budou venkovní stánky s křupavou cmundou, sladkými palačinkami či domácími buchtami, svařeným vínem a čajem na zahřátí. Využít můžete také nabídky speciálního poledního menu v klidu a teple restaurace Štekl.

Chcete-li jaro přivítat svěží a odpočatí, pak zavítejte do wellness hotelu Štekl a dopřejte si chvilku sami pro sebe. Užijte si relaxační masáž od zkušených thajských masérek s třicetiprocentní slevou od středy do pátku. K dispozici je i privátní sauna, privátní whirlpool, bazén s protiproudem, solná parní kabina, Kneippův chodník, dvě bowlingové dráhy s výsuvnými mantinely pro děti a golfový trenažer.

Více informací na www.hotelstekl.cz,

Štítky jaro, Boží hod velikonoční, Zámek Hluboká, výroba, Český Krumlov, hotel, kraslice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Svátky jara na Šteklu. Pestrý velikonoční program určitě zaujme malé i velké  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.