Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Arpiďácká pohodička se ponese v rytmu folkové a country muziky

Centrum Arpida České Budějovice pořádá 11. června od 14 hodin Arpiďáckou pohodičku. Hudební odpoledne konané pro dobrou věc si užijí především příznivci dobré folkové a country muziky.

Během nedělního odpoledne zahrají pod červnovým nebem v areálu Arpidy výborní hudebníci – Nezmaři, Ivo Jahelka, Budějovičtí vodáci, Bigin Brothers nebo Folk team. Všichni mají jeden společný záměr, přispět na dobrou věc.

Dobrovolným vstupným mohou společně s nimi přispět i návštěvníci. Výtěžek poputuje na nákup automatického externího defibrilátoru, který Arpida zpřístupní nejenom pro použití v areálu, ale i v lokalitě prostřednictvím aplikace Záchranka.

Jevištěm Arpiďácké pohodičky bude přírodní amfiteátr centra Arpida s krásným výhledem na Vrbenské rybníky. Jako doma na něm budou moderátoři Pavel „Jim“ Drengubák z Nezmarů a Ondřej Hellebrant, moderátor RockRadia a pořadu Drbárna.

Nudit se v neděli nebudou ani děti. Pro ně jee připraven pestrý zábavný program v podobě projížděk na koních, divadelního představení Líná strašidla, opékání buřtů nebo her na venkovním hřišti. Všichni návštěvníci, kteří se dopředu registrují, se mohou těšit na výhru v losování hodnotných cen od partnerů akce. Na místě bude připraveno i drobné občerstvení.

 

Foto FB centrum Arpida

Štítky České Budějovice, Ivo Jahelka, Vrbenské rybníky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Arpiďácká pohodička se ponese v rytmu folkové a country muziky  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.