Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Nejkrásnější maturantky se opět sjely na jih Čech. Čeká je náročný kemp

Osmý ročník fanoušky oblíbené soutěže krásy spěje do svého finiše. Před samotným finále, které bude příští středu hostit Alšova Jihočeská Galerie v Hluboké nad Vltavou, se finalistky sjely na závěrečný kemp.

Ten se díky velkému patriotismu autorů soutěže odehrává výlučně na jihu Čech. Program kempu odstartoval v Českých Budějovicích tradiční slavnostní oběd s organizátory. Finalistky čeká náročný program, ve kterém se budou věnovat osobnímu rozvoji, volnočasovým aktivitám a přípravě na finále.

Pomyslným vrcholem každého kempu bývá setkání finalistek s Lenkou Šestákovou (dříve Krčkovou, pozn. autora). Několikanásobná držitelka Jihočeské Thálie už sice není tak často na prknech, která znamenají svět, ale věnuje se především osobnímu rozvoji, pedagogice a rétorice.

Právě rétorické cvičení bývá pro dívky nejnáročnějším bodem celého kempu. Za zavřenými dveřmi, do kterých mohou vstoupit pouze finalistky, se odehrává part, ve kterém stříkají emoce všude kolem a dívky se dostanou na hranu svých psychických sil.

Samozřejmě jsme zaznamenali, že v některých soutěžích krásy se formát pootočil směrem ke hře o přežití. My se držíme zajetých kolejí, ve kterých hraje prim nácvik modelingové chůze, choreografie na finále a rétorické cvičení. Holkám taktéž dopřáváme chvilky oddechu a volnočasových aktivit, aby si kemp zároveň užily,” říká ředitelka soutěže Martina Matoušková.

V letošním roce soutěžící získaly útočiště v Amenity Resortu Česká Kanada a byl by tedy hřích nevzít za vděk místnímu golfovému hřišti a nezkusit si párkrát švihnout golfovou holí, přiučit se základům golfové etiky. To vše pod vedením zkušeného a klienty oblíbeného trenéra Tomáše Kamase.

Za některými aktivitami musí slečny putovat do metropole jižních Čech. Tam na ně čeká krev, pot a slzy. Nebo by se také slušelo napsat, že na ně čekají holky z taneční skupiny NG Dance Crew, která se již po několikáté podílí na choreografii finálového večera. O bezpečný transport dívek se starají vozy Renault ze stáje Auta Borek. Pokud tedy uvidíte tyto vozy plné krásných dívek, mávejte. Právě kolem vás projely nejhezčí maturantky roku 2017.

Aktuální dění z kempu finalistek Maturantky Roku můžete sledovat na sociálních sítích soutěže:

Facebook | Instagram | Youtube

O soutěži Maturantka Roku

Maturantka Roku je jedním z projektů společenské zodpovědnosti mediální agentury TRIMA CB. Nemá za cíl generovat zisk, ale získávat publicitu a finance pro Nadační Fond Pink Bubble. Tento nadační fond se stará o náctileté onkologické pacienty. Autory soutěže jsou Martina Matoušková, Libor Matoušek a Jan Novotný.

Foto Jakub Matoušek

Štítky finalistky, maturantka, soutěž, Česko, finále, Alšova jihočeská galerie v Hluboké nad Vltavou, Hluboká nad Vltavou, Renault, České Budějovice, AUTA BOREK a.s., Jan Novotný, Facebook

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nejkrásnější maturantky se opět sjely na jih Čech. Čeká je náročný kemp  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.