Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Dlouholetý bubeník AC/DC Phil Rudd zahraje v Budějcích!

Phil Rudd byl dlouhé roky spjat s legendárními AC/DC. Natočil s nimi nejzásadnější desky a užil si nespočet koncertů. Nyní již v kapele není, a tak má čas na sólové aktivity. V květnu v České republice zaburácel s Phil Rudd Bandem a v září se vrací. Budějčáky jistě potěší, že se 28. září objeví i v Gerbeře!

Mám za sebou s AC/DC všechny možné velké stadióny a haly, ale tohle turné jsem chtěl od samého počátku pojmout jako návrat ke kořenům do doby, kdy jsem začínal. Dlouhá léta jsem nic tak skvělého nezažil. A musím s ohromným překvapením dodat, že z celé Evropy byla atmosféra na koncertech v Česku a na Slovensku snad nejvřelejší, řekl po skončení jarního tour Phil Rudd. „Byl jsem až dojat, jak moc tu mají lidé rádi tvrdou muziku, kterou jsem hrál s AC/DC a ještě více jsem byl překvapený, jaký ohlas měla nejen tvorba této kapely, ale i naše současné pecky.

Někteří návštěvníci květnových koncertů kritizovali krátkou hrací dobu Phil Rudd Bandu. Mohl za ni zánět hlasivek zpěváka Allana Badgera. Tentokrát se fanoušci dočkají delšího programu. „Podzimní turné Phila Rudda bude tentokrát minimálně sedmdesátiminutový koncertní set, kde Phil, myslím, fanoušky AC/DC velmi překvapí, a to včetně dvou speciálních hostů,” říká za organizátory turné David Šindelář.

Autoři | Foto rudd.cz

Štítky koncert, Phil Rudd, AC/DC, turné, hudba, České Budějovice, Česko, hudební skupina, David Šindelář, Evropa, Slovensko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dlouholetý bubeník AC/DC Phil Rudd zahraje v Budějcích!  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.