Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Na konci října dorazí do Písku Horkýže Slíže

Slovenská kapela Horkýže Slíže přijede do Písku v rámci svého podzimního turné v pátek 27. října se svými hosty zakázanÝ ovoce a Mean Messiah.

Mimořádně přidaný koncert Horkýže Slíže pro Písek, se uskuteční 27. října v Kulturním domě. Koncert se měl původně uskutečnit ve Strakonicích, ale po dohodě s managementem se přesunul do Písku. Proto zůstávají v platnosti i vstupenky, ze sítě GouOut, kteří si již fanoušci kapely zakoupili v předprodeji.

Horkýže Slíže se vydávají na podzimní turné k novému albu Pustite Karola. Zároveň pokračují v oslavách 25 let působení na české hudební scéně. Kromě koncertů oslaví své čtvrtstoletí knihou, která zmapuje jejich kariéru, publicisty Jaroslava Špuláka a ponese název Kontiňu… pokračujeme.

Kromě sítě GoOut si můžete vstupenky, jejichž cena je 340 Kč, zakoupit na pokladnách Centra kultury města Písek a na internetových stránkách Centrum kultury

Tisková zpráva

Štítky koncert, Horkýže Slíže, Písek, Strakonice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na konci října dorazí do Písku Horkýže Slíže  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.