Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

S Fresh Festivalem můžete darovat originální vánoční dárek

PR článek

Milujete dobré jídlo? V tom případě pro vás máme tip na zajímavý vánoční dárek. Pořadatelé tradičního Fresh Festivalu odstartovali předprodej limitované série vstupenek, díky kterým nejen ušetříte, ale hlavně získáte jedinečný zážitek v podobě školy čepování piva s vítězem mistrovství České republiky.

Pod dohledem Mastera Bartendera budete mít možnost naučit se jak správně čepovat a v závěru ochutnat vlastnoručně načepovaný orosený půllitr. Počet těchto zvýhodněných vstupenek je omezený, objednat je můžete online na www.freshfestival.cz/vstupenky nebo v síti GoOut a Ticketportal.

Nastávající osmý ročník Fresh Festivalu opět nabídne skvělou gastronomii nejen ze všech koutů naší země, ale doslova z celého světa. Pořadatelé pro tento ročník vybrali osvědčená města Plzeň, Liberec, České Budějovice a Pardubice.

Po všechna předchozí léta provázela festival dobrá nálada a pohoda, motto pro tento ročník je „Milujeme dobré jídlo“. A my ho opravdu milujeme!

Štítky Fresh Festival, České Budějovice, vstuenky, předprodej, vstupenka, Česko, vánoční dárky, Ticketportal SK, Plzeň, Liberec, Pardubice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

S Fresh Festivalem můžete darovat originální vánoční dárek  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.