Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

FOTO: Děti řádily v CineStaru. Užily si doprovodný program i novou pohádku

Stříbrná neděle patřila v multikině CineStar hlavně těm nejmenším. V rámci Dětské neděle byla uvedena předpremiéra pohádky Ferdinad. Než kinoplátno ožilo, mohly si děti užít doprovodný program, který pro ně organizátoři připravili. Třešničkou na dortu byla tombola se zajímavými cenami.

Dětskou neděli odstartoval zábavný program. A že bylo z čeho vybírat. Děti si mohly vyzkoušet lekci angličtiny, na které se učily zvířátka v cizím jazyce. Ty zručnější vyráběly záložku do knížky nebo vybarvovaly postavičky z filmu Ferdinand.

Malování na obličej se zamlouvalo snad každému malému návštěvníkovi. Chlapci tak odcházeli s namalovanými žraloky a netopýry, holčičky daly přednost princeznám nebo kytičkám. Vyparáděným dětem se líbil i Lišák Fox, který na ně po celou dobu programu mával a ochotně pózoval na fotky.

Všichni se nejvíce ale těšili na pohádku. Ferdinand byl prostě velkým lákadlem. Aby taky ne, postava malého býčka se v animované pohádce ještě neobjevila. Než však začalo promítání, děti si ještě zasoutěžily o krásné ceny v tombole. 

A že to byly ceny přímo skvělé. Malá Evička, která vyhrála první cenu, získala jazykový kurz na půl roku zdarma. Druhá cena byla pro děti na pohled zajímavější. Dárek si pro ně totiž připravil Funpark Panda. Výherci, kteří obsadili bronzovou příčku si budou moct o prázdninách užit zábavu na Lipně.

Po předčasném Ježíškovi už konečně sál potemněl a slovo si vzal očekávaný Ferdinand. A jak se dětem pohádka líbila? „Jako fakt se mi to líbilo. Bylo to dost dobrý. Hlavně to, jak utíkali z farmy, to byla prča,“ zhodnotil malý Míša.

Štítky Dětská neděle, akce, Cinestar, kino, Ferdinand, pohádka, Ježíšek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: Děti řádily v CineStaru. Užily si doprovodný program i novou pohádku  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.