Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Velbloud zve na balkánský folklor a křest desky kapely Sýček

Milovníci hudby, mějte se na pozoru. V lednu se v budějckém Music baru Velbloud koná hned několik povedených akcí. Ke Třem lvům můžete vyrazit už druhý lednový pátek. A že bude za kým.

Pátek 12. ledna - 20:30 hodin

Folk-rockový večer přiláká na prkna Velblouda místní kapely Naked Professors & Kapelu Banjaluka. Vstup je za stovku, start o půl deváté a skvělá nálada zaručena. Tyhle kapely totiž roztančí každou nohu.

Sobota 13. ledna - 20:30 hodin

V sobotu přijede do Budějc krumlovská formace Tokaref. Kdo je zná, nenechá si akci ujít. Kdo je nezná, měl by to změnit. Večer připraví a naladí Jakub Vančura spolu s jeho one - man - loop - station. Začátek je v půl deváté a vstup opět za stovku.

Pátek 19. ledna - 20:30 hodin

Třetí lednový pátek bude patřit svéráznému kvintetu Mr. Loco s kořeny sahajícími až na Balkán. Originální kombinaci balkánského folkloru okořeněným prvky latiny, reggae, ska i hip hopu doplní další kvintet Věc Makropulus. Tahle pardubická partička trochu obměnila své složení, ale na podiu i na baru to umí pořád stejně rozpálit. Akce začíná ve 20:30 hodin a vstupné je dobrovolné. Začíná se na sto korunách, studenti s platným průkazem mají vstup od 80 korun.

Pátek 26. ledna - 20:30 hodin

Kapela Sýček pokřtí na domácí půdě svou debutovou desku _I_, která vyšla v prosinci minulého roku. Večer zahrají také Kalle, Oswaldovi a Jaroslav Náručaster Basta. Koncert bude také jako benefice s přednáškou Martina Šálka z České společnosti ornitologické o ohroženém druhu sovy. Spojit hudbu a party a dozvědět se něco nového zní jako skvělý plán na páteční večer. Vstupenky seženete v předprodeji za 100 korun v Music baru Velbloud nebo v kavárně Široko. Na místě budou lístky o padesát korun dražší.

Foto Facebook Mr. Loco & Věc Makropulos

Štítky Velbloud, akce, hudba, leden, hudební skupina, folklór, České Budějovice, Balkán

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Velbloud zve na balkánský folklor a křest desky kapely Sýček  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.