Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Sněhulák Olaf se vrací do kin jako předskokan filmu Coco

V neděli 14. ledna se do kin nakrátko vrátí oblíbená postavička sněhuláka Olafa a uvede předpremiéru animovaného filmu Coco. Děti se mohou těšit také na bohatý doprovodný program v obou českobudějovických CineStarech. K dispozici budou workshopy, malování na obličej a losování tomboly. Kino ve Čtyřech Dvorech dokonce navštíví zvířátko ze ZOO Hluboká nad Vltavou.

Na předpremiéru filmu Coco se mohou obyvatelé Českých Budějovic vydat rovnou do dvou kin. Na programu bude kromě zábavných workshopů také předfilm Ledové království: Vánoce s Olafem. 

CineStar Igy Centrum

V Igy Centru bude v rámci akce možné zúčastnit se workshopů, nechat si něco namalovat na obličej a také vyhrát tombolu.

Promítání filmu ve formátu 3D se spustí ve 13:30, nad 2D se můžete těšit od 14:30. Doprovodný program však začíná vždy o hodinu dříve.

Cinestar Čtyry Dvory

Ve druhém českébudějovickém CineStaru se program o něco liší. Nenechte si ujít zvířecí návštěvu ze ZOO Hluboká nad Vltavou či interaktivní hry. Za namalování Olafa děti získají odměnu.

Varianta 3D se začne promítat ve 13:45, ve 2D o hodinu dříve, tedy ve 14:45. Programu ve Čtyřech Dvorech odstartuje 30 minut před začátkem promítání.

Štítky film, kino, Cinestar, dětská neděle, Olaf, Coco, Hluboká nad Vltavou, zoologická zahrada, Ledové království, Vánoce, České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sněhulák Olaf se vrací do kin jako předskokan filmu Coco  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.