Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

FOTO: Dámskou jízdu zpestřila módní přehlídka a publikum pobavila nová česká komedie

Skvělá nálada panovala v sále číslo jedna budějckého multikina CineStar ve Čtyřech Dvorech, kde se odehrávala jedna z dalších Dámských jízd. Večer publiku zpestřila módní přehlídka retro šatů a pak návštěvníky pobavila komedie Zoufalé manželky dělají zoufalé věci.

Kinosál byl téměř plný výborně naladěných a usměvavých žen různého věku, radujících se otevřeně z odpočinkového večera. Ale publikum nebylo ryze dámské, na tradiční akci dorazilo i několik mužů, Příjemnou atmosféru navodil hned po příchodu sekt, který si návštěvníci Dámské jízdy vychutnávaly u zajímavé a svižné módní přehlídky v podání modelek a modelů Vintage Art. „Původní modely sbírám a snažím se je napodobit," prozradila divačkám autorka šatů Petra Pečlová.

Nová kolekce retro šatů lahodila oku nejedné divačky. Také všichni protagonisté přehlídky sklidili zasloužený potlesk. Ten sotva dozněl a už přišlo na řadu losování atrakvní tomboly. V té udělaly velkou radost čtyřem výhercům poukázka na kadeřnické služby za tisíc korun, poukaz na jazykový kourz v hodnotě tři tisíce korun a dvě knížky od Haliny Pawlowské Zoufalé manželky dělají zoufalé věci.

A právě podle scénáře zmiňované spisovatelky natočil Filip Renč komedii se stejnojmenným názvem. Zoufalé manželky pak bavily návštěvníky Dámské jízdy. Ještě před tím, než sál potemně a rozzářilo se plátno, moderátorka večera Adéla Jirkalová pozvala hlavně zástupkyně něžného pohlaví na únorovou Dámskou jízdu se závěrečným dílem úspěšné erotické trilogie, filmem Padesát odstínů svobody.

„Dámy, pospěšte si se zajištěním vstupenky na jízdu s předpremiérou filmu Padesát odstínů svobody. Je o ně obrovský zájem, protože se bude opravdu na co dívat, a to nejen při filmu," zve na další Dámskou jízdu generální manažerka českobudějovického multikina CineStar Čtyři Dvory Jana Soulková.

Dámská jízda v CineStaru – leden 2018

Čtvrtek, 25. ledna 2018, 00:55

Dámská jízda v CineStaru – leden 2018
Dámská jízda v CineStaru – leden 2018

Štítky Dámská jízda, Cinestar, přehlídka, tombola, komedie, módní přehlídka, Zoufalé manželky, oblečení, film, Padesát odstínů svobody, Halina Pawlowská, Filip Renč, retro

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: Dámskou jízdu zpestřila módní přehlídka a publikum pobavila nová česká komedie  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.