Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Kapela UDG a Jakub Děkan vyráží na společné turné. Navštíví i Budějce

Skupina UDG vyrazila na jarní klubové turné, při kterém zavítá i do Českých Budějovic. Jejich speciálním hostem je Jakub Děkan s kapelou. V Budějcích vystoupí v pátek 9. března v Klubu K2 od 21 hodin.

Kapela UDG již načerpala síly po náročném závěru minulého roku, v kterém souběžně koncertovala v rámci Rivalové tour s O5&Radeček a Pokáčem a připravovala se na speciální akustický koncert, na němž natočila živé akustické CD a DVD.

V lednu jsme si dali úplnej voraz. Teď musíme dokončit práci na akustickém živáku a připravit jej k vydání. A postupně se začínáme chystat i na jarní šňůru a letní koncertní smršť,“ komentuje přípravy zpěvák Petr Vrzák.

UDG jsou známí jedinečnou koncertní atmosférou. Na jarním turné zazní průřez celou jejich dosavadní tvorbou. Od „Hvězdáře“ z první desky Ztraceni v Inspiracích až po úspěšný singl „Atomy“, z poslední desky Emotikon, který na YouTube překonal hranici dvou milionů zhlédnutí, a kde hostuje právě Jakub Děkan.

Vydali jsme již pět řadových alb, takže při tvorbě playlistu máme z čeho vybírat. Snažíme se playlist obměňovat, tak aby to bavilo nás i publikum. Bez hitů jako Hvězdář nebo Kurtizána se to ale neobejde,” říká s úsměvem zpěvák a saxofonista Adam Kupera a dodává: „Atomy dáme jako na desce s Děkysem a vymýšlíme i další pódiová překvapení.”

Jakub Děkan se do širšího povědomí dostal díky úspěšným singlům „Andělé“ či „Ráno“, které nazpíval s Atmo music. Daří se mu však i na sólové dráze. Na povedenou skladbu „Děda” navázal virálním úspěchem písně „Co bejvávalo, už není”, na které mu zahostoval písničkář Pokáč.

Tisková zpráva

Štítky K2, koncert, Jakub Děkan, UDG, kapela, turné, hudební skupina, České Budějovice, Pokáč, O5&Radeček, YouTube

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kapela UDG a Jakub Děkan vyráží na společné turné. Navštíví i Budějce  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.