Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Hudební projekt Attacker pomáhá v rozvoji lokálním kapelám. Rozezvučí Kulturní dům Vltava

Roková party, která podporuje undergroundové kapely a menší projekty bez velkých vydavatelství v zádech, se uskuteční v Kulturním domě Vltava již v pátek 23. března. Za návštěvu stojí díky kapelám Like Fool, Meresiew či Dark Angels. To ale nejsou všechny.

Attacker rock night II, je hudební projekt podporující zejména undergroundové kapely a menší projekty, za nimiž nestojí velká vydavatelství. Vznikl především proto, že existují kapely, kterým se často nedostává mediální pozornosti, jakou by si skutečně zasloužily, přestože zvukově a produkčně by se mohly velkým hudebním skupinám rovnat.

„Nezajímáme se o mainstreemové hvězdy, které rádiové frekvence omílají stále dokola, ale vytváříme prostor také pro „druholigové“ a často lokální kapely, které si pozornost rozhodně zaslouží,“ vysvětlují orgnizátoři.

Kapely tak dostávají další vítanou šanci, předat svou vynaloženou energii ze zkušeben a menších klubových akcí přímo fanouškům a potencionálním producentům i na skutečných prknech, co pro umělce znamenají svět.

Rocková párty, která rozhodně stojí za návštěvu, tento rok odehraje obsazení kapel Like Fool, F.O.B., Dark Angels, Meresiew, ale také The River Of The Lost Soul. Koncerty začínají v 19:30 a vstupenky jsou dostupné v předprodeji online.

Autoři | Foto Facebook Like Fool

Štítky hudba, kapela, koncert, České Budějovice, hudební skupina, projekt, Kulturní dům Vltava, návštěva

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hudební projekt Attacker pomáhá v rozvoji lokálním kapelám. Rozezvučí Kulturní dům Vltava  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.