Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Richard Reynolds míří na House of Madness do budějckého klubu K2

Noc elektronické hudby s názvem House of Madness rozhodně nepolevuje a v následujících měsících zve do českobudějovického klubu K2 opravdu známé producenty a djs. Už dnes, ve čtvrtek 29. března, od 21 hodin se zájemci mohou těšit na jednoho z nejžádanějších djs, který se věnuje moderní housové hudbě u nás, Richarda Reynoldse.

Richard Reynolds pravidelně vystupuje na hlavním pódiu legendárního festivalu Mácháč. V nejlepších klubech v Čechách i na Slovensku vytváří nezapomenutelnou atmosféru, kterou tentokrát přiveze i do Českých Budějovic. V nedávné době se stal dokonce rezidentem zbrusu nového pražského klubu Epic, o kterém rozhodně ještě hodně uslyšíme.

Kromě Richarda Reynoldse při House Of Madness návštěvníci budějcké K2 mohou dnes tančit na výherce contestu House of Madness dje Peltana. Samozřejmostí je finální set rezidentního Melvina Coxxe.

Zajděte do K2 a budete svědky skvělé spolupráce zkušených umělců a nováčků hudební scény. Chybět nebude přátelská atmosféra, vychlazené drinky a především nabitý večerní program.

Tisková zpráva

Štítky kultura, K2, Richard Reynolds, párty, České Budějovice, Česko, Slovensko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Richard Reynolds míří na House of Madness do budějckého klubu K2  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.