Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Duben ve Velbloudu slibuje pořádnou party s Pio Squad, kapelou Nuly nebo Znouzectnost

Dubnový program v budějckém Velbloudu láká na skvělou party. Hip hop, balkánská lidová hudba nebo tradiční Muffin party. Sedm dní ale nabídne mnohem více. Na chuť si tak přijde opravdu každý.

Středa 11. dubna

Free Balkan Quintet je kapela se základnou v Praze, která zpracovává lidovou hudbu balkánských zemí. Mísí ji s vlivy jazzu, soudobé hudby i volné improvizace, ale stále zachovává typickou balkánskou rytmiku a tradiční hudební postupy.
Výborný trio je českobudějovická jazz/latina/funk kapela včele s excelentním basovým mágem Jiřím Výborným. Afterparty bude v jazz/funk house rytmech z rukou Antonína Padrty.

Pátek 20. dubna

Na společném koncertě v budějckém Velbloudu vystoupí hiphopová skupina Pio Squad, která se představí jak v akustickém, tak standardním setu, spolu s budějckými rap-rock matadory Lex Barker. Ti navíc pokřtí nový klip a singl Polopravdy a představí nový set.

Středa 25. dubna

Alternativní večer si můžete užít s kapelami Songs from Utopia, kteří představí nové album «Ahhh!», Wessele a Nuly, kteří zkoušeli úplně všechno, až se dostali k hudbě. A dělají si ji tak nějak po svém. 

Pátek 27. dubna

Muffin Festival je mejdan, před kterým se musíte pořádně rozcvičit, takže organizátoři připravili takové zahřívací kolo s hosty, kteří už vystoupili nebo vystoupí na open air festivalu. 

Sobota 28. dubna

Speciální hudební koncert Amco v doprovodu živých bicí a nově elektrické kytary, je akce jen pro velmi omezenou kapacitu lidí. Tou je přesně sto fanoušků, kteří by si budou moct užít atmosféru malého klubu bez podia. Slyšet budou i singly z nové desky, která vyjde tento rok.

Neděle 29. dubna


Zdroj: Facebook AC/CZ

V dubnu ve Velbloudu vystoupí nejsvěžejší AC/DC revivalová kapela, která je kritiky uznávaná jako nejlepší v České republice. Kapela ročně odehraje přes osmdesát koncertů a objevuje se na pódiu s přední českou špičkou. Slyšet jsou ale i v zahraničí. Na akci mají připravenou devadesáti minutovou show s originálními kostýmy, nástroji, kulisy a hlavně interpretací.

Pondělí 30. dubna

Legendární plzeňská punková kapela Znouzectnost se znovu vrací do Budějc. I když jsou podle svých slov v norách na Plzeňsku ukotveni, do Velblouda se vždycky rádi vrací.
Kapela Vevývoji vznikla z drsných horských podmínek, správně smíchaného poměru alkoholu, důvtipu a energie. Tento sedmičlenný ansámbl se záměrem zničit hudební hranice chce překovat vlastní představivost a dobýt srdce fanoušků.

Autoři

Štítky duben, Velbloud, České Budějovice, program, hudba, hudební skupina, Pio Squad, koncert, jazz, Lex Barker, Praha, Facebook, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Duben ve Velbloudu slibuje pořádnou party s Pio Squad, kapelou Nuly nebo Znouzectnost  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.