Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

KULTURNÍ TIPY: Do Budějc se přiřítí Harlej. Následovat ho bude Znouzecnost

Neskutečně nabitá kulturní nabídka vás čeká tenhle víkend! Vyberou si určitě všichni, od příznivců Ortelu po milovníky kytarového sóla. Kromě níže zmíněného vás čeká také 7. Diskoples, Muffin Warm-up, Trap a RnB Night nebo koncert Jiřího Dědečka.

Pátek 27. dubna

Harlej – Rock&Pop turné, host: Sendwitch – KD Vltava – 19:30

Harlej vyráží na jarní turné spolu se skupinou Sendwitch. Pražská rocková parta vznikla v roce 1995 ze zkušených muzikantů a přestože se složení měnilo, kapela úspěšně koncertuje dodnes. Harlej vydal už 13 alb a s velkým ohlasem vystupuje v klubech i na festivalech. Sendwitch je mladá poděbradská kapela hrající rock a pop. Přijďte se s nimi seznámit!

Harlej to umí rozjet:

Sobota 28. dubna

Rob Tognoni – Highway 61 Blues Club – 19:30

Přijďte si užít show plnou energie, kterou předvede tenhle australský bluesrockový a hardrockový kytarista a zpěvák. Rob Tognoni je už více než 20 let stálicí světových festivalů i evropských klubů. Do Budějc se podívá již potřetí, zahrál totiž už ve dvou předešlých lokacích klubu Highway 61.

Jak hraje „tasmánský čert“ Rob:

Neděle 29. dubna

AC/CZ - koncert nejlepšího revivalu AC/DC – Velbloud Music Bar – 20:00

Ne nadarmo se AC/CZ nazývá nejlepším českým revivalem kapely AC/DC. Kapela ročně odehraje přes 80 koncertů, často po boku největších jmen české hudební scény. Hlavní postavou kapely je kytarista Adam Malík alias Angus Young, díky kterému si při koncertě AC/CZ budete připadat, jako by před vámi hrál originál.

Pondělí 30. dubna

Znouzectnost + VEvývoji – Velbloud Music Bar – 20:30

V pondělí jste sice většinou zdeptaní ze začátku týdne, do pohody vás ale stoprocentně dostane legendární punková kapela Znouzectnost spolu se ska-punkovou kapelou VEvývoji! Sedět u toho určitě nebudete, tak se připravte na pořádnou tancovačku a nějaká ta rozlitá piva.

Autoři | Foto Facebook Ortel

Štítky kultura, tipy, hudba, koncert, divadlo, České Budějovice, hudební skupina, Jiří Dědeček, Rob Tognoni, Rock & Pop, Angus Young, AC/DC, festival

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

KULTURNÍ TIPY: Do Budějc se přiřítí Harlej. Následovat ho bude Znouzecnost  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.