Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Bubeník Phil Rudd v Budějcích nezahraje. Celé evropské turné je zrušeno

Fanoušky bubeníka Phila Rudda čeká zklamání. Celé Evropské turné známého hudebníka, které bylo již v minulosti přesunuto z loňského září na letošní květen, je totiž zrušeno. Lidem, kteří si zakoupili vstupenky, budou vráceny peníze.

„Bohužel s velikou lítostí na základě aktuálního vývoje, který je zcela na straně managementu Phila Rudda, musíme informovat, že nadcházející celé evropské turné Phil Rudd Band, které bylo plánováno na květen a červen 2018, se ruší,“ informovala Kateřina Hlavinková.

Další informace bohužel v této věci nejsou k dispozici, jelikož manažer Phila Rudda Alan Bellman ze společnosti Wave 365 Media Limited se sídlem v Londýně se všemi organizátory evropských koncertů, aktuálně řadu dní nekomunikuje. „Ohledně důvodů zrušení evropského turné víme jen to, co jsme vám sdělili výše. Tato informace se týká zrušení opravdu celého turné, které se mělo v nadcházejících týdnech v Evropě uskutečnit,“ dodala Hlavinková.

Zaplacené vstupné bude fanouškům vráceno v plné výši. Organizátoři by měli do konce tohoto týdne zveřejnit možnost vrácení vstupného na jednotlivé koncerty u všech předprodejních míst.

Tisková zpráva

Štítky koncert, Phil Rudd, České Budějovice, turné, vstupenka, Londýn, Evropa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Bubeník Phil Rudd v Budějcích nezahraje. Celé evropské turné je zrušeno  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.