Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Léto na Holkově odstartuje Wohnout, v červenci přijede legendární Nazareth

Kulturní sezona na Holkově začíná! Holkov Open Air Tour při příležitosti oslav dvaceti let od založení letního parketu tam odstartuje netradičně už na začátku června. Jako první zahraje tento pátek 8. června populární skupina Wohnout. Největší peckou letošního programu jsou britské rockové legendy Nazareth, které přijedou společně s kapelami Keks a Brunhilde v neděli 22. července.

Wohnouti zahrají exkluzivně poprvé na Holkově! Support jim budou dělat skupiny Checkpoint a Civilní Obrana. Páteční akce začne ve 20 hodin, brány areálu letního parketu se otevřou o hodinu dříve.

Předprodej vstupenek probíhá v síti Ticketstream, lístky si můžete pořídit ještě několik hodin také v lokálních předprodejích v Restauraci U koňské dráhy na Holkově nebo v českobudějovické prodejně hudebních nosičů Music Center v Krajinské ulice.

„Při koupi vstupenek v předprodeji se vyhnete případným dlouhým frontám u vstupu a budete mít možnost super rychlého vstupu do areálu letního parketu,“ říká za organizátory Lukáš Černý a dodává, že prostor pro parkování a stanování je zdarma.

Dostat se koncert je možné i vlakem včetně rychlíku Express (zastávka Velešín město je vzdálena zhruba 200 metrů) nebo autobusem (linka České Budějovice – Velešín – Kaplice, zastávka Holkov).

Program na Letním parketu Holkov

8. června: Wohnout & Checkpoint 
22. června: Sto zvířat Elephantour 2018
5. července: Tři sestry Radegast tour 2018
14. července: Somersby party (Dj Basslicker & Jirka Ježek)
22. července: Nazareth & Keks
28. července:  House of Madness
12. srpna: Somersby party
31. srpna: Walda Gang & Alkehol
8. září: Evropa 2 live! Tour 2018. Loučení s létem na Holkově (ohňostroj, LED stěny)

Vstupenky na všechny akce lze zakoupit v prodejní síti Ticketstream.cz, lístky na Nazareth budou k mání na Ticketportal.cz. Více informací najdete na webu Holkova.

Tisková zpráva

Štítky kultura, Holkov, léto, Wohnout, Nazareth, Open Air Tour, vstupenka, slavnost, hudební skupina, MUSIC CENTER v.o.s., Velešín, Tři sestry, Evropa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Léto na Holkově odstartuje Wohnout, v červenci přijede legendární Nazareth  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.