Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Festival Mili fest v Hořicích na Šumavě opět podpoří talentované děti

Festival Mili fest se již podruhé vrátí do Hořic na Šumavě. V zastřešeném amfiteátru se uskuteční v sobotu 30. června a opět nabídne mimo jiné bohatý hudební a sportovní program. Akci organizátoři připravují ve spolupráci s městysem Hořice na Šumavě a TJ Shotokan karate Hořice na Šumavě pod vedením Jaroslava Kopala.

Festival zahájí ve 13 hodin hrou na japonské bubny TAIKO DO olomoucký muzikoterapeut a vynikající bubeník Ivo Batoušek. Na programu je dále například vystoupení TJ Shotokan karate Hořice na Šumavě, úkazka výcviku zásahových psů Policie České republiky či hudební improvizace Patrika Kee. Akci bude moderovat Kateřina Huberová z Českého rozhlasu Ostrava.

Večer se pak od 18:30 uskuteční zábava – nejdříve vystoupí pop/rocková zpěvačka Lenka Lo Hrůzová a od 20 hodin Lazareth. Vstupné na celodenní festival je sto korun, děti zdarma. Celý výtěžek bude věnován na podporu dětského oddílu Shotokan karate Hořice na Šumavě.

Mili fest je již tradiční událost, která se kromě Hořic na Šumavě koná i v Radslavicích a Věřnovicích. „Akce má za cíl pomoci dětem objevit v sobě vlastní potenciál, zjistit, v čem jsou výjimečné. Právě podporované a úspěšné děti jim mohou být inspirací,“ upozorňuje starosta Hořic na Šumavě Martin Madej a dodává, že za festivalem stojí lidé, kteří mají na kontě nejeden úspěch, přičemž svým talentem dokázali prorazit i za hranice regionu.

Tisková zpráva | Foto horicenasumave.cz

Štítky festival, karate, Hořice na Šumavě, Policie České republiky, Český rozhlas Ostrava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Festival Mili fest v Hořicích na Šumavě opět podpoří talentované děti  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.