Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Prázdniny můžete oslavit na vlně drum&bassu v budějcké K2

Velkolepá oslava příchodu letní sezóny, pravidelná D&B noc Toxymoron v klubu K2 s podtitulem Holiday Celebration, má již svoje tradiční místo na začátku prázdnin. Letos bude větší, než kdy předtím - tu nejžhavější produkci z různých koutů světa naservírují hned dva speciální hosté, britský MLDJ a řecký neurofunkový projekt DISPHONIA, samozřejmě za maximální podpory místních DJs. V pátek 29. června to tak můžete roztočit v K2.

Disphonia neboli Kostas Nomikos a George Roubinis, je řecké producentské a DJské duo, které se těší úctě díky neuvěřitelně přesné a kreativní práci za mixem i ve studiu a patří mezi světovou špičku na poli drum&bassu. Jejich největší pecku „Back to the Old School“ s MC Kryptomedicem zná snad každý návštěvník D&B parties a do svého setu ji zařadilo mnoho předních světových DJs.

Druhý speciální host ukrývající se pod tajemným aliasem MLDJ se zdejšímu publiku představil na Toxymoronu v červenci 2017 a po roce se vrací s čerstvým undergroundovým materiálem svých svěřenců ze stáje Methlab Recordings, kam patří jména jako Merikan, War, Audeka, Silent Witness, Disprove a další. Jeho hodinový set bude plný kvalitních a nevydaných exemplářů prvotřídní D&B produkce. Akce začíná ve 21 hodin a vstupné je sto korun, po 22 hodině za 150.

Tisková zpráva

Štítky K2, Toxymoron, hudba, party

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Prázdniny můžete oslavit na vlně drum&bassu v budějcké K2  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.