Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

KULTURNÍ TIPY: Nudíte se? Tak pojďte tančit na náměstí nebo se plavit po Malši

V červenci se toho sice moc neděje, ale o to víc si můžete užít každou chvíli v centru města. V sobotu zažije náměstí návrat o sto let zpátky, a i vy si tu můžete zatančit swing.

Pátek 13. července

Ant-Man a Wasp – CineStar

Ve městě se nic neděje a nechcete v pátek třináctého sedět doma? Tak běžte do kina! Ant-Man a Wasp je akční snímek od Marvelu, což je jistota skvělé zábavy, bezchybných triků a originálních hlášek. Hraje multikino CineStar Čtyři Dvory a IGY Centrum.

Sobota 14. července

Tančírna pod Černou věží – náměstí Přemysla Otakara II. – 14:00

Neuvěřitelnou taneční akci můžete zažít v sobotu na náměstí! To se totiž celé promění v taneční parket, a ne ledajaký. Čeká vás prvorepublikový swing, přehlídka veteránů, retro kavárna nebo třeba dobový fotokoutek. To vše v rámci akce Jak se žilo před 100 lety.

Neděle 15. července

Hospodský kvíz – Café Hostel – 18:30

Nebaví vás jen tak sedět v hospodě a pít pivo? Tak si k tomu dopřejte pořádnou vědomostní soutěž. Hospodský kvíz v Hostelu je zábavná společenská akce, kde můžete prověřit své všeobecné znalosti a vyhrát nějakou tu cenu.

Pondělí 16. července

Komentované plavby po Malši – slepé rameno Malše

Objevte centrum města z vodní hladiny. Během asi čtyřicetiminutové plavbě uvidíte architektonické památky, zajímavé mosty i významné stavby. Kromě toho si ale hlavně vychutnáte romantickou atmosféru letní jízdy na lodi! Plavby, začínající u slepého ramena, jsou komentované a probíhají až do října.

Více o plavbě naleznete zde.

Autoři | Foto Vladimír Homola

Štítky kultura, tipy, hudba, koncert, divadlo, České Budějovice, Malše, Cinestar, Ant-Man a Wasp, Přemysl Otakar II., Marvel, Černá věž, swing, centrum města

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

KULTURNÍ TIPY: Nudíte se? Tak pojďte tančit na náměstí nebo se plavit po Malši  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.