Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

KULTURNÍ TIPY: Ochotníci vás budou bavit celý týden

Budějcká Thálie v Divadle U Kapličky, to je nesoutěžní přehlídka ochotnických divadel nejen z celé České republiky. Zkrátka a dobře jsou tu jen proto, aby vás bavili! Stačí si jen v programu vybrat to nejlepší.

Úterý 16. října

Love, sorry! – Divadlo U Kapličky – 19:00
Budějcká Thálie 2018: Nová a originální komedie Divadelního klubu Českokrumlovská scéna využívá aktuální témata, jako je sex a vztahy v době internetu nebo kampaň „Me too“. Užijte si třeskutou zábavu, scény ze života a mnohem víc!

Středa 17. října

Ostře sledované vlaky – Divadlo U Kapličky – 19:00
Budějcká Thálie 2018: Pražský divadelní soubor Ty-já-tr/Hrobeso letos zpracoval oblíbenou českou klasiku od Bohumila Hrabala. Přijďte se podívat, jak na divadelních prknech vypadá příběh mladého muže, který ve filmovém provedení získal Oscara.

Čtvrtek 18. října

Ženy v ringu aneb vše o ženách – Divadlo U Kapličky – 19:00
Budějcká Thálie 2018: Herecký koncert tří hereček psaný životem s nadsázkou a humorem. Tři herečky z Divadla Stodola Jiříkovice vám zahrají příběh žen, které bojují o své místo na světě.

Pátek 19. října

Therapy Sessions – Gerbera
V budějcké Gerbeře vypkne v pátek už 12. ročník české edice celosvětově pořádané extrémní drum&bassové párty Therapy Sessions. Na své si přijdou především fanoušci tvrdé a temné elektronické taneční hudby – na hlavní stagi vystoupí mezinárodní projekt 3RDKND /Donny - UK, Katharsys - FR a Forbidden Society - CZ/, polský hardcorový zabiják I:Gor, BSA z Portugalska a Brit Fortitude. Druhá stage nabídne melodičtější a lehčí odnože D&B i bassline music.


 

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky kultura, tipy, hudba, divadlo, koncert, České budějovice, kaplička, Česko, Bohumil Hrabal, Ostře sledované vlaky, Ceny Oscar, UVEX Safety CZ, k.s., Portugalsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

KULTURNÍ TIPY: Ochotníci vás budou bavit celý týden  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.