Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Budějovicemi projede halloweenský autobus. Nejlepší maska vyhraje tablet

V Americe velmi oblíbený svátek Halloween mohou lidé oslavit i v Českých Budějovicích. Na strašidelnou jízdu se totiž už popáté vydá ve středu 31. listopadu halloweenský autobus. Cestující v maskách se navíc mohou těšit na drobné dárky a nejlepší kostým vyhraje tablet.

Strašidelná jízda začne ve středu 31. října v 15, 16 a 17 hodin, večerní pak ve 20 a 21 hodin. Odpolední spoje jsou určené především pro děti, ty večerní potom pro dospělé. Každý, kdo do autobusu dorazí v masce, dostane od strašidelných průvodčích drobný dárek.

„Pro malé cestující v maskách a kostýmech navíc dopravní podnik připravil speciální soutěž o hlavní cenu, kterou bude tablet. V autobusu bude fotit dětské masky čarodějný fotograf a maska, kterou porota vyhodnotí jako nejlepší, bude následně odměněna,“ prozradil mluvčí dopravního podniku Viktor Lavička.

Speciální halloweenský spoj bude vyjíždět od nádraží ze zastávky v Žižkově ulici u Mercury. Na stejné místo se bude po abslovování celé jízdy vracet. Tedy pokud se v průběhu strašidelné cesty nic nestane a autobus nezabloudí do záhrobí, vrátí vás zpět v původním stavu.

Přeprava všech cestujících na těchto spojích je zdarma, zájemci si ovšem musí vyzvednout barevně odlišené vstupenky do autobusu v Informační kanceláři dopravního podniku v přízemí OC Mercury. Na každou jízdu je omezený počet 80 kusů. V autobuse nebude možné přepravovat dětské kočárky či jízdní kola.

Foto Dopravní podnik města České Budějovice

Štítky halloweenský autobus, dopravní podnik, České Budějovice, maska, tablet, Amerika, Halloween

Budějovicemi projede halloweenský autobus. Nejlepší maska vyhraje tablet  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.