Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

KULTURNÍ TIPY: Olympic to rozjede v Metráči

Nestárnoucí hudebníci v čele s Petrem Jandou předvedou pořádnou hudební show. Kromě toho se můžete těšit i na písně Karla Kryla, který už nám bohužel naživo nezazpívá.

Úterý 30. října

Olympic Tour 2018 – DK Metropol – 19:00
Velikáni české hudební scény snad nikdy nepůjdou do důchodu, a vy si tak můžete užít naživo písně z jejich posledních třech alb: Souhvězdí šílenců, Souhvězdí drsňáků a Souhvězdí romantiků. Na playlistu však budou i největší hity kapely.

Středa 31. října

Salome – Jihočeská filharmonie – Kostel sv. Anny – 19:00
Písně Karla Kryla nikdy nezestárnou. Přijďte se o tom přesvědčit na koncert Filharmonie Hradec Králové. Písně Karla Kryla (Anděl, Veličenstvo kat, Nevidomá dívka, Karavana mraků a další) vám zahrají a zazpívají: Pavel Batěk: zpěv, Barbora Plachá: harfa, Tomáš Kůgel: klarinet, Petr Šťastný: kytara, Miriam Němcová: dirigent.

Čtvrtek 1. listopadu

Elity – Jihočeské divadlo – 19:00
Napínavé kriminální drama mělo premiéru teprve 26. října, a tak můžete být jedni z prvních, kdo nahlédne do spletitého života agentů STB a jejich spolupracovníků. I po listopadu 1989 tito lidé zůstali na klíčových pozicích české ekonomiky a politiky. Kontroverzní hru napsal český režisér Jiří Havelka na objednávku Slovenského národního divadla v Bratislavě.

Autoři | Foto Facebook Skupina Olympic

Štítky kultura, tipy, hudba, divadlo, koncert, České budějovice, Karel Kryl, Petr Janda, Dům kultury Metropol, Pavel Batěk, Barbora Plachá, Tomáš Kůgel, Filharmonie Hradec Králové, Miriam Němcová, Jiří Havelka, Sametová revoluce, Státní bezpečnost, Slovenské nár

KULTURNÍ TIPY: Olympic to rozjede v Metráči  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.