Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

KULTURNÍ TIPY: Spolu vám zazpívá Dusilová, Bittová a Načeva

Dva páteční koncerty vás nabijí energií a přinesou netradiční hudební zážitky. A co dál? Třeba Sněhová královna, hudebník Voxel nebo adventní trh na náměstí.

Pátek 23. listopadu

Bill Barrett & Brad Lewis – Club Highway 61 – 19:30
Přijďte si poslechnout bluesové duo z L.A! Bill Barret je mimo jiné světová hvězda ve hře na foukací harmoniku a Brad Lewis je country-bluesový kytarista s duší rockera.

Bittová, Dusilová, Načeva: Spolu – KD Vltava – 19:30
Každá z těchto výrazných osobností české hudby sice pochází z jiného hudebního prostředí, jejich společný koncert však slibuje jedinečný zážitek a komorní atmosféru. Každá ze tří zpěvaček rozehraje to, co umí nejlépe, v žánru, ve kterém je doma. Po úspěšných odehraných koncertech trojice chystá i společné album.

Sobota 24. listopadu

Voxel – Klub K2 – 20:00
Výčet hudebních nástrojů, které tenhle mladý zpěvák ovládá, by s přehledem vydal na malý orchestr, ale zahrává si i se svým hlasem, který pomocí nejrůznějších modulačních efektů mění k nepoznání. Přijďte a zažijte jeho netradiční koncert!

Neděle 25. listopadu

Sněhová královna – DK Metropol – Divadelní sál – 10:00, 14:30
Podle slavné pohádky H. Ch. Andersena vytvořilo pražské divadlo Hybernie úspěšný muzikál, který zavítá i k nám do Budějc. Příběh přinese nejen napětí, ale taky humor a pohádkovou atmosféru. V hlavních rolích M. Bočanová, J. Kopečný, M. Sejnová a mnoho dalších.

Pondělí 26. listopadu

Adventní trhy na náměstí
Od soboty si můžete užít tradiční adventní trhy, které vás navnadí na Vánoce a inspirují vás k nákupu krásných dárků. Dejte si svařák nebo nějakou dobrotu a těšte se na Ježíška!

Autoři | Foto Facebook Bittová - Dusilová - Načeva

Štítky kultura, tipy, hudba, divadlo, koncert, České Budějovice, Sněhová královna, Brad (Bradford) Lewis, Bill Barrett, Dům kultury Metropol, Ježíšek, Vánoce

KULTURNÍ TIPY: Spolu vám zazpívá Dusilová, Bittová a Načeva  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.