Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

KULTURNÍ TIPY: Další důvod k oslavě přinesou Tři sestry a Slobodná Európa

Česko a Slovensko spojí své hudební síly, abyste si mohli užít sobotní večer naplno! Kromě toho si můžete zajít na adventní trhy, kde vás kromě punče čeká i nějaká ta muzika.

Pátek 30. listopadu

Buczech Blues – Club Highway 61 – 19:30
Prachatická bluesová kapela začínala s převzatými bluesovými hity E. Claptona, Buddy Guye a dalších legend. Postupně se do repertoáru dostávaly písničky někdy více rockové, někdy říznuté folkem nebo funky. Část repertoáru tvoří i vlastní tvorba frontmana, zpěváka a kytaristy Petra Vošahlíka.

Koncerty na náměstí
V pátek si můžete v rámci adventních trhů poslechnout: Trio JKL (od 17 hodin), kapelu Jazzika (od 18:30) a Taneční orchestr Variant (ve 20 hodin).

Sobota 1. prosince

Tři sestry a Slobodná Európa – DK Vltava – 19:30
Dvě legendy českého a slovenského punku a rocku vyrážejí na první společné turné! Skupina Tři sestry během koncertu pokřtí zbrusu nové album Svobodu ředkvičkám! A Bratislavská underground-rock’n‘rollová partička Slobodná Európa se vám představí v novém složení.

Neděle 2. prosince

Radost – Náměstí Přemysla Otakara II. – 15:00
Optimisticky pojmenovaná kapela z Teplic hraje alternativní rock a na kontě má desku s názvem Mravenci snědli kočku. Chcete slyšet víc? Tak přijďte na náměstí!

Pondělí 3. prosince

Foto Iuventars - bienále 2018 – Galerie Nahoře
Přijďte se podívat na čtvrtý ročník přehlídky  fotografií studentů Středních uměleckoprůmyslových škol z České republiky a Slovenska.

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky kultura, tipy, hudba, divadlo, koncert, České budějovice, Tři sestry, Česko, hudební skupina, Slovensko, slavnost, Buddy Guy, Přemysl Otakar II., Slobodná Európa

KULTURNÍ TIPY: Další důvod k oslavě přinesou Tři sestry a Slobodná Európa  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.