Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Do Třeboně se slétnou andělé. Kulturní program láká celou rodinu

V sobotu 15. prosince se do Třeboně slétnou andílci nebeští i pozemští. Pod jejich dohledem si budou moct lidé užít sousedský trh s andělským rojením a programem pro celou rodinu.

Třetí prosincový víkend bude od 13 do 18 hodin Třeboň plná andělů. Vypravit se můžete na Andělský trh na Masarykovo náměstí, kde si užijete například vystoupení finalisty soutěže Česko Slovenská SuperStar Martina Šafaříka.

V Domě Štěpánka Netolického bude možnost výroby andělské dekorace pod vedením žáků Základní školy Na Sadech. Program je nachystaný také v Divadle J. K. Tyla. Od 13:30, 14:30 a 15:30 se zde rozezní kouzelné tóny tibetských misek s Hankou a Honzou Marešovými. Od 14:00 a 16:00 se v loutkovém divadle rozehraje Vánoční loutková hra od Divadla Bořivoj.

Foyer divadla ozdobí obrázky z výtvarné soutěže Jsem Tvůj anděl. Stejný název nese i prodejní výstava výrobků s andělskými motivy od dobrovolných dárců, kteří věnovali svá dílka k jejich zpeněžení, aby podpořili projekt Perinatální hospicové péče. Divadelní foyer se také přemění na andělský salón s fotokoutkem. Z divadelní šatny se stane Andělský úřad, kde si malí andílci vyzvednou sladký dáreček. Předtím ale musí absolvovat Andělskou přípravku na stanovištích v Domě přírody Třeboňska a na věži Staré radnice.

K akci se připojila také galerie Třeboň v marcipánu se svou Andělskou marcipánovou dílnou. Bohatý program bude završen v 17:30 andělským rojením s divadlem Kvelb a společným průvodem všech andílků z Masarykova náměstí na zámecké nádvoří.

Celý program andělské Třeboně najdete na webových stránkách.

Tisková zpráva

Štítky kultura, Třeboň, Třeboň plná andělů, divadlo, rodina, Josef Štěpánek Netolický, Divadlo J. K. Tyl, Česko Slovenská SuperStar, Chan-kchou, KVELB

Do Třeboně se slétnou andělé. Kulturní program láká celou rodinu  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.