Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

KULTURNÍ TIPY: Víkend patří myslivcům

Nemohli jste se dočkat plesové sezóny? Tak si ji teď vychutnejte naplno, třeba na Mysliveckém bále, kde taneční zážitky doplní i ty gastronomické. Čeká vás toho ale mnohem víc!

Pátek 18. ledna

Zaslaná pošta – Metropol – Malá scéna – 19:00
Zaslaná pošta je humoristický fantasy román britského spisovatele Terry Pratchetta, 33. z cyklu Zeměplocha. Tuto netradiční předlohu si vybrali skladatel Vojtěch Adamčík, textař Jan Batysta a dramaturg Jiří Untermüller pro původní český fantasy muzikál. Nezmeškejte druhou premiéru!

Sobota 19. ledna

Myslivecký bál – DK Metropol
Nejen myslivci jsou srdečně zváni na jeden z prvních plesů letošní sezóny, kde vám zahraje dechový orchestr Budvarka, bigbeatová skupina The Sinners, Jihočeští trubači a folklorní soubor Furiant. Kromě hudební a taneční zábavy vás čekají zvěřinové speciality.

Neděle 20. ledna

Dětský maškarní karneval – DK Metropol – 14:30
Tradiční dětský maškarní karneval proběhne v neděli v Metropolu a uvádět ho bude Pavla a její asistentky. Těšit se můžete na velký taneční rej pro dětské tanečníky, soutěže, hry i sladké odměny pro malé návštěvníky.

Pondělí 21. ledna

Cena za štěstí – CineStar IGY Centrum
Nový film režisérky Olgy Dabrowské splétá dohromady příběhy lidí, kteří cestu ke svému štěstí někde ztratili a pokoušejí se ji znovu najít, ať už jim jde v první řadě o lásku, děti nebo moc. V hlavních rolích uvidíte Ivanu Chýlkovou, Vandu Hybnerovou, Tomáše Hanáka, Pavla Řezníčka, Jaroslava Plesla, Kláru Pollertovou-Trojanovou a další.

Autoři | Foto Jan Homolka

Štítky kultura, tipy, hudba, divadlo, koncert, České budějovice, Dům kultury Metropol, myslivost, Ivana Chýlková, Tomáš Hanák, Vanda Hybnerová, Pavel Řezníček, Olga Dabrowská, Cinestar

KULTURNÍ TIPY: Víkend patří myslivcům  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.