Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

KULTURNÍ TIPY: Chystá se na vás Traktor a kapela HOP TROP

Nabitý konec týdne vás naláká na super koncerty i ples, kde nesmíte chybět. Vyrazit můžete do Slavie, Metropolu, ale i na výstaviště.

Pátek 15. února

Sign of 4 – Music Club Slavia – 20:30
Klasický rock vám zahraje čtyřčlenná kapela Sign of 4, která se do toho obula už v roce 2003. Momentálně si můžete užít songy z jejich nové desky!

Sobota 16. února

Traktor – Šachoffnice tour 2019 – výstaviště – 19:30
Také rocková kapela Traktor vydala novou desku, kterou svým fanouškům představuje v rámci letošního turné. Staňte se i vy figurkou na jejich parádní šachovnici!

Ples Budvaru – DK Metropol – 20:00
Tradičním vrcholem jihočeské plesové sezóny je bezesporu ples Budvaru, který kromě bohatého kulturního programu nabídne také ochutnávku pivních speciálů. K tanci vám letos zazpívá a zahraje Helena Vondráčková, Těžký Pokondr, TO Metroklub a Beatles revival.

Neděle 17. února

HOP TROP – 40. sezóna – DK Metropol – 19:00
I po 40 letech vám trampsko-folková kapela HOP TROP zahraje v původním složení. Navíc si na slavnostní koncert přizvali hosty Věru Martinovou a Velký jazzový orchestr.

Pondělí 18. února

Roman Pomajbo "TÁTA" – Metropol – Divadelní sál – 19:00
V rámci Dnů slovenské kultury vás pobaví světově úspěšná komedie o radostech a strastech novopečeného otce. Autorem hry je Bjarni Haukur Thorsson a v titulní roli se představí slovenský herec a trojnásobný otec Roman Pomajbo.

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky kultura, tipy, hudba, divadlo, koncert, České Budějovice, hudební skupina, Dům kultury Metropol, kongresové centrum, Budějovický Budvar, Roman Pomajbo, Helena Vondráčková, The Beatles, Věra Martinová, Bjarni Haukur Thorsson, ples

KULTURNÍ TIPY: Chystá se na vás Traktor a kapela HOP TROP  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.