Počasí dnes18 °C, zítra23 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Místo pro plesy, koncerty, divadla, konference? To je Kulturní dům Lišov

PR článek

Všechny výše popsané aktivity a mnoho dalších dovoluje ve svém nitru uspořádat nově zrekonstruovaný kulturní dům v Lišově. Plesová sezóna je v plném proudu a plán kulturních akcí se pomalu ale jistě plní. Vyberte si program podle vlastní chuti a přijďte se přesvědčit o všestrannosti tohoto kulturního stánku sami.

Začátek měsíce března bude v KD Lišov patřit dětem. První březnovou neděli od 15:00 hodin se můžete těšit na dětský maškarní karneval. V dalším týdnu si přijdou na své milovníci maškarních pro dospělé, protože TJ Sokol Lišov uspořádá tradiční Sokolské Šibřinky a to v pátek 8. března od 20:00 hodin. Posledním plesem bude ten školní, který uspořádá SRPŠ ZŠ a MŠ v Lišově dne 23. března od 20:00 hodin. 

Plesy a maškarní jsou tradiční součástí KD Lišov, co ale bude nové, jsou divadelní představení, koncerty a taneční kurzy. Jako první divadelní představení se ve městě objeví komedie: „Kdo se bojí postele?“ v hlavní roli s Kristýnou Podzimkovou a Karlem Zimou, plánované na neděli 17. března od 18:00 hod. Předprodej vstupenek naleznete na webových stránkách.

Dalším v pořadí je představení inscenace „Chvála bláznovství“ v hlavní roli s Martinem Hofmannem a Filipem Blažkem, kterou uvede KD Lišov dne 17. května. Následující produkce má město zatím v jednání.

V nejbližších dnech by se do Lišova měly vrátit i diskotéky, není v plánu vytvořit z kulturního domu víkendový disko klub, ale s určitou pravidelností tu taneční party pořádat.

Na podzim 2019 je připraven koncert Ondřeje Havelky a jeho „Melody Makers“, v plánu je též otevření tanečních kurzů pro mládež, dospělé, začátečníky, ale i pro pokročilé tanečníky.

Plánovaným programem a počátečním entuziazmem lidí, kteří se o KD Lišov starají, chtějí organizátoři frázi „Chceme, aby kulturní dům ožil“ uvést v realitu a postarat se tak o to, aby vytvořili v Lišově místo plné života a zábavy.

Štítky kultura, Lišov, koncert, divadlo, kulturní dům, ples, Česká obec sokolská, kulturní akce, konference, Kristýna Podzimková, Karel Zima, Ondřej Havelka, Martin Hofmann

Místo pro plesy, koncerty, divadla, konference? To je Kulturní dům Lišov  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.