Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

KULTURNÍ: Zábavu Garanduje Dank tour nebo The.Switch

Konec týdne nabídne kulturní program opravdu pro každého, od nejmenších diváků až po „dědečky“.

Pátek 8. března

Jiří Dědeček – Horká vana – 19:00
Přijďte si poslechnout nestárnoucí tvorbu českého písničkáře, básníka a spisovatele Jiřího Dědečka.

The.Switch & Sunset Trail BTFL15YRS tour – MC Fabrika – 20:00
Vzpomínkové turné nemusí nutně zavánět melancholií. To by u The.Switch čekal ostatně jen málokdo. Na desku Beautiful ale členové kapely vzpomínají rádi, doslova přes noc se díky ní totiž stali jednou z nejvíce rezonujících tvrdě rockových kapel na naší klubové scéně.

Paulie Garand & Kenny Rough – Dank Tour 2019 – K2 – 21:00
Paulie Garand přijede představit nové album Dank. Těšit se můžete i na Kennyho a dalšího kolegu z Ty Nikdy Labelu, Matyse. Vstupenky jsou až do 18:00 v předprodeji za 200 korun. Seženete je ale i na místě. 

Sobota 9. března

Fanta Muser Tour 2019 – DK Metropol – 16:30
Co to je projekt Muser Tour? Turné nejnadanějších a nejúspěšnějších mladých umělců, kteří získali popularitu díky sociální síti Tik Tok. Můžete se těšit na trojici Adam Kajumi, Mína a Naty. O moderování se postará známý youtuber Patrik Jareš, vystupující pod uměleckým jménem PJAY. Program se skládá z pěveckých, tanečních a zábavných vystoupení na pódiu se závěrečnou autogramiádou a focením s fanoušky.

Neděle 10. března

Kouzelná školka – Michalovi mazlíčci – 10:30
Michala zná snad každé české dítě. Jeho nápady a vynálezy jsou legendární! Přijďte s rodinou na představení Michalovi mazlíčci, kde zjistíte, že hrát si můžete v každém věku. Přeneste se na prosluněné místo v Africe, kde se setkáte s úžasnými zástupci zvířecí říše.

Pondělí 11. března

Co jsme komu zase udělali? – CineStar IGY Centrum
Jak udržet doma čtyři dcery i jejich muže rozličného původu a náboženství? Ukážete jim, že Francie je to nejlepší místo k životu! Pokračování úspěšné francouzské komedie Co jsme komu udělali? opět nenechá nit suchou na aktuálních společenských, politických, náboženských a rodinných tématech.

Autoři | Foto The.Switch

Štítky kultura, tipy, hudba, divadlo, koncert, České budějovice, Jiří Dědeček, Paulie Garand, Adam Kajumi, Dům kultury Metropol, Cinestar, TikTok, Francie, Afrika, Co jsme komu udělali?, Co jsme komu zase udělali?, Kouzelná školka

KULTURNÍ: Zábavu Garanduje Dank tour nebo The.Switch  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.