Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

KULTURNÍ TIPY: Slza i Poetika vám zahrají na jednom pódiu

V pátek vás čeká dvojkoncert skvělých českých kapel, v sobotu reprezentační ples nebo něco brutálnější. Vyrazit můžete také na Hlubokou na divadlo.

Pátek 15. března

Slza + Poetika – KD Vltava – 19:00
Nenechte si ujít dvojici skvělých kapel na jednom pódiu! Bude to vůbec poprvé, co Slza vystoupí společně s jinou kapelou, a to rovnou s Poetikou, rozjetou hudební skupinou z Vysočiny, která kombinuje pop a rap.

Netopýr – Křižžáci – KC Panorama –19:00
Letošní inscenace je činoherní parafrází slavné klasické operety Johanna Strausse ml. Diváky čeká příběh plný krásných vtipných žen, galantních mužů, vína a podmanivých melodií. Text podle libreta Karla Haffnera a Richarda Genée upravil Petr Novotný a z nahrávky zazní hlasy význačných pěvců Národního divadla.

Sobota 16. března

Reprezentační ples VŠTE – DK Metropol – 19:00
Kdo nesmí vynechat ani jeden ples, má v sobotu další příležitost užít si skvělý večer. Do Metropolu vás tentokrát zve VŠTE. Těšte se na kapelu Yamaband, Jiřího Gruntoráda, fotokoutek nebo bohatou tombolu.

Brutal Arssfest 2019 – Malá noční hudba Borek – 19:00
První ze série mini-festů vám představí převážně jihočeské kapely a hosty: Mater Monstifera, But, Tortharry a F.O.B. Festival vám přináší CI6 – Live production.

Neděle 17. března

Měsíc v Nepálu – vypráví Lada a Jiří Ziburovi – Malá scéna Metropol – 18:00
Život přináší spoustu dobrodružství, obzvlášť když vezmete rodinu na „dovolenou“ do Nepálu. Přijďte si poslechnout jedinečné zážitky z cest a třeba taky najít odvahu k vlastní cestě.

Pondělí 18. března

Captain Marvel – CineStar IGY Centrum
Další film z dílny Marvel tentokrát představuje netradiční hlavní postavu – ženskou superhrdinku, která musí zasáhnout v mezihvězdné válce probíhající na Zemi v 90. letech 20. století.

Autoři | Foto Jana Kroneislová

Štítky kultura, tipy, hudba, divadlo, koncert, České budějovice, hudební skupina, ples, Johann Strauss mladší, Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích, Captain Marvel, Dům kultury Metropol, Richard Genée, Petr Novotný, Nepál, Jiří Gruntorád, K

KULTURNÍ TIPY: Slza i Poetika vám zahrají na jednom pódiu  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.