Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

FOTO: Burácejícím traktorům fandily v Dráchově stovky lidí

Traktoriády jsou oblíbené, o čemž svědčí vysoké návštěvnosti těchto akcí. Sobotní odpoledne v Dráchově na Táborsku nebylo jiné. Plná louka zaparkovaných aut ze všech možných regionů, stovky diváků, celá řada natěšených traktoristů. . . Dráchovská traktoriáda opět zaválela!

Ono se vlastně není ani čemu divit, protože je to fajnová podívaná pro celé rodiny. Rodičům se tají dech při náročných disciplínách a děti se blaženě culí, když se mohou posadit za volant těžkých strojů. A když už mrňouse traktory omrzí, je možné se jít vyskákat do nafukovacího hradu nebo si dát nějakou dobrotu.

Snad jen škoda, že trasa závodu v Dráchově vede pod silnicí, kde je omezený výhled. Radost z toho určitě nemají ani samotní řidiči, kteří obcí projíždějí, protože lidé přihlížející soutěži ze  silnice neradi opouštějí své místo. Každopádně je faktem, že když už si člověk fajn flek ukořistí, naskytneme se mu parádní pohled na traktory, které se perou s nemilosrdným povrchem. A že některé stroje byly na pokraji svých sil. . .

Počasí přálo, nálada byla příjemná, další ročník traktoriády v Dráchově se prostě povedl.

Štítky traktor, traktoriáda, Dráchov, akce, kultura, okres Tábor

FOTO: Burácejícím traktorům fandily v Dráchově stovky lidí  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.