Počasí dnes10 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

SOUTĚŽ: Muzikál Trhák zavítá do českobudějovického Metropolu

Po dvou úspěšných sezonách v pražském divadle Broadway a 70 reprízách, které navštívilo více jak 50 tisíc diváků, zavítá v rámci regionálního tour legendární hudební komedie Trhák muzikál i do Českých Budějovic. Díky soutěži s Budějckou Drbnou mohou dva čtenáři vyhrát dvě vstupenky.

TRHÁK MUZIKÁL vznikl podle stejnojmenného filmu scénáristů Ladislava Smoljaka a Zdeňka Svěráka a režiséra Zdeňka Podskalského. Na divadelní scénu jej adaptoval osvědčený scénárista a režisér Radek Balaš, který zachoval nespočet známých dialogů a hlášek, samozřejmě je doplnil o originální hity z filmu a se supervizí Zdeňka Svěráka i vyšperkoval dějovou linku celého příběhu.

Muzikál můžete shlédnout v Metropolu v neděli 16. února od 15 a 19 hodin. Vstupenky zakoupíte v předprodeji Metropolu či on-line.

Soutěž o vstupenky na představení (16. února, 15 a 19 hodin, DK Metropol)

Díky soutěži s Budějckou Drbnou můžou dva čtenáři vyhrát dvě vstupenky na představení TRHÁK MUZIKÁL. Stačí jen do úterý 11. února správně odpovědět na soutěžní otázku a čekat na slosování. 

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

Kdo nazpíval ve filmovém zpracování slavnou píseň “Nech brouka žít”?

Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto DK Metropol

Štítky soutěž, Metropol, představení, kultura, Trhák, muzikál, Dům kultury Metropol, vstupenka, Drbna.cz, Zdeněk Svěrák, České Budějovice, Broadway, Ladislav Smoljak, Zdeněk Podskalský, Radek Balaš, divadlo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Muzikál Trhák zavítá do českobudějovického Metropolu  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.