Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Historické slavnosti Jakuba Krčína v Třeboni budou letos jednodenní

PR článek

Ani letos nebudou v Třeboni chybět Historické slavnosti Jakuba Krčína. Třiadvacátý ročník se bude ale vzhledem k situaci konat jen jeden den. Připraven je bohatý program a vstup je zdarma.

V historicky laděném programu se představí také třeboňské skupiny – Rozeta (komorní soubor Třeboňských pištců), Campanello z třeboňského zámku a skupina historického šermu Corbeau. Pohádku pro děti zahraje místní Spolek třeboňského loutkového divadla. Historický a historizující folk představí ostravská hudební skupina Calata, večer vystoupí Tomáš Kočko & Orchestr (world music s moravskými kořeny).

Nebude chybět loučový průvod na hráz rybníka Svět, kde se rozloučíme s Jakubem Krčínem a slavnosti zakončíme tradičním ohňostrojem.

Letošní již 23. ročník městských slavností bude vzhledem k náročnosti dodržení bezpečnostních protikoronavirových opatření zorganizován jednodenní, pouze na Masarykově náměstí.

Akci pořádá město Třeboň s finanční podporou Jihočeského kraje. Vstup je zdarma. Podrobný program slavností najdete také na webových stránkách.

Hodnocení článku je 46 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Historické slavnosti Jakuba Krčína, Jakub Krčín, kultura, slavnosti, Třeboň, slavnost, Tomáš Kočko, Svět (rybník), Jihočeský kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Historické slavnosti Jakuba Krčína v Třeboni budou letos jednodenní  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.