Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

FOTO: Zadumaný anděl s krásným hlasem v Budějcích… U Slavie vystoupila Lenka Dusilová

Lenka Dusilová se nachází pravděpodobně ve svém nejexperimentálnějším hudebním období. Objevuje nové zvuky, hraje si s atmosférou, nechává se unášet improvizací… Přesto v úterý 14. července u českobudějovické Slavie nezapomněla ani na své písničkovější časy, čímž vznikl barevný a zábavný koktejl.

Ač mám osobně nejraději Lenku Dusilovou s úžasnou Baromantikou, musím říct, že mi zpěvačky aktuální rozpoložení imponuje. Líbí se mi, že si jde vlastní cestou, i přesto že může být pro konzervativnější posluchače nepochopitelná. Je zkrátka svá a je jen na vás, zda ji přijmete.

Budějce Dusilovou každopádně přijaly, protože odezva byla stejně jako vloni vřelá, ostatně koncert, který se uskutečnil v rámci Léta s Velbloudem, se mohl pochlubit velmi slušnou návštěvností. Lenka na scéně působí introvertně, je cítit, jak se s hudebními nástroji mazlí, jak své písně prožívá. Někdy máte pocit, že hraje sama sobě, natolik je do toho ponořená. Moc pěkné splynutí s vlastní hudbou.

Není to tak dávno, co se zdálo, že léto bude bez živé muziky. Koncert Lenky Dusilové opět ukázal, jaká by to byla škoda…

Hodnocení článku je 92 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto

Štítky Lenka Dusilová, koncert, Václav Votruba, Slavie, České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: Zadumaný anděl s krásným hlasem v Budějcích… U Slavie vystoupila Lenka Dusilová  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.