Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Dny otevřených ateliérů aneb Kdopak by se folkloru bál

PR článek

Opět po roce, tentokrát o víkendu 10. a 11. října, otevírají dveře svých ateliérů jihočeští výtvarníci, řemeslníci a designéři. 13. ročník s podtitulem „Kdopak by se folkloru bál!“ nabídne mnoho uměleckých zážitků na více jak stovce míst, na kterých se můžete osobně potkat s jihočeskými umělci a seznámit se s jejich tvorbou. Nebojte se tedy zaklepat a vstoupit, v tyto dny jsou neohlášené návštěvy vítány.

Dny otevřených ateliérů 2020 budou slavnostně zahájeny v pátek 9. října v 17:00 hodin ve výstavní síni Tiskárny Karmášek v Českých Budějovicích společně s vernisáží výstavy DOMOVINA, která je zaměřena na současný design inspirující se odkazem lidových a folklorních tradic.

Ke dnům otevřených ateliérů patří již neodmyslitelně také bohatý doprovodný program, výtvarné workshopy a komentované prohlídky. V neděli 11. října proběhne v unikátních prostorách Tiskárny Karmášek již 4. ročník DesignMarketu, kde se můžete setkat s výtvarníky, kteří zde pravidelně představují originální šperky, oblečení, módní doplňky a další umělecké práce.

Seznam účastníků ‒ míst, podle kterého můžete již teď začít plánovat své cesty, najdete na webu nebo v časopise DOA2020, který již po čtvrté přináší ucelené informace o průběhu této víkendové akce. Časopis DOA2020 je již nyní dostupný na webu online a v tištěné podobě se po kraji rozběhne začátkem října.

Užijte si cesty za uměním, řemeslem, designem a architekturou!

Dny otevřených ateliérů 2020 v Jihočeském kraji pořádá Obor kultury a památkové péče Krajského úřadu Jihočeského kraje a Alšova jihočeská galerie.

Ohodnoť článek

Štítky Dny otevřených ateliérů, Kdopak by se folkloru bál, Alšova jihočeská galerie, ateliér, design, folklór, České Budějovice, Jihočeský kraj, Alšova jihočeská galerie v Hluboké nad Vltavou, řemeslo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dny otevřených ateliérů aneb Kdopak by se folkloru bál  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.