Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Kdo je pan Schmitt? Odpoví jedna z nejvtipnějších moderních frašek

PR článek

Zpříjemněte si adventní čas v divadelním sále českobudějovického Metropolu. Na vaše bránice zaútočí jedna z nejvtipnějších moderních frašek Kdo je pan Schmitt? S Budějckou Drbnou navíc můžete soutěžit o vstupenky.

Manželský pár Bélierových zrovna večeří, když v tom se ozve telefon a odstartuje sérii zneklidňujících zjištění: Jak to, že zvoní telefon, když žádný doma nemají? Jak to, že na místě, kde visel portrét maminky, nyní visí obraz loveckého psa? Proč ani knihy, ani oblečení nejsou jejich? A proč všichni chtějí po panu Bélierovi, aby se jmenoval pan Schmitt.

To vše a mnohé další odhalíte 15. prosince od 19.00 hod. Vstupenky zakoupíte v předprodeji Metropolu či on-line zde. Díky soutěži s Budějckou Drbnou mohou dva zájemci získat po dvou vstupenkách, když odpoví správně na níže uvedenou otázku do 14. prosince do 10:00. 

Hrají: Jaromír Nosek, Jitka Ježková, Vasil Fridrich/ Denny Ratajský, Lukáš Rous/Filip Cíl, Lukáš Štěpánek, režie: Lukáš Pečenka.

Soutěž byla ukončena, vítěze jsme kontaktovali. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Metropol

Štítky kultura, metropol, představení, soutěž, vstupenka, Dům kultury Metropol, Drbna.cz, Jaromír Nosek, Jitka Ježková, Vasil Fridrich, Filip Cíl

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kdo je pan Schmitt? Odpoví jedna z nejvtipnějších moderních frašek  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.