Počasí dnes11 °C, zítra9 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Jihočeské muzeum zve na koncert pro Ukrajinu

PR článek

Jihočeské muzeum v Českých Budějovicích zve širokou veřejnost na charitativní koncert pro Ukrajinu, který se koná ve čtvrtek 28. dubna 2022 od 18:00 hodin v Barokním sále hlavní budovy muzea (Dukelská 1). Celý výtěžek z akce využije Diecézní charita České Budějovice na pomoc Ukrajině.

Agrese ze strany Ruska na Ukrajině bohužel nekončí a válečným konfliktem je postiženo stálé více nevinných lidí, kteří ze země prchají a hledají útočiště a bezpečné zázemí. Jihočeské muzeum spojilo síly s Diecézní charitou České Budějovice a veškerý výtěžek z koncertu poputuje na sbírkový účet charity, který je určen na pomoc Ukrajincům v nouzi v České republice.

Cena vstupenky činí 150 korun. Lístky jsou v předprodeji na recepci hlavní budovy Jihočeského muzea (Dukelská 1, České Budějovice) v rámci běžné otevírací doby (úterý - neděle, svátky od 9:00 do 17:30 hodin). Vstupenky lze zakoupit i v den konání koncertu na místě, dle kapacity sálu.

Na koncertě vystoupí kytarové duo Vojtěch Vrtiška a Ivan Boreš (Štěpán Rak a autorská díla), Elena Průšová a Matěj Toman s komorní hrou na klavír a housle, dále soubor ukrajinských hudebníků "Světlo pro Ukrajinu" a zazní také operní zpěv v podání Markéty Kurzové.

Více informací se dozvíte na webu Jihočeského muzea a na webu Diecézní charity České Budějovice.

Ohodnoť článek

Štítky Jihočeské muzeum, koncert, Ukrajina, kultura, pomoc, muzeum, charita, České Budějovice, Jihočeské muzeum v Českých Budějovicích, Rusko, Česko, Štěpán Rak, vstupenka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jihočeské muzeum zve na koncert pro Ukrajinu  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.