Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Ve Strunkovicích obuje kopačky Motor, představí se i Červenka, Kohák nebo Machálková

PR článek

Velké fotbalové odpoledne se uskuteční tuto neděli 17. července od 14 hodin ve Strunkovicích nad Blanicí. Chybět nebudou fotbalisté Horst Siegl,Jan Berger nebo Karel Poborský, ale také herci Kohák a Noha, nebo zpěvačka Leona Machálková. A samozřejmě Motor. Čestný výkop by měl provést legendární brankář, mistr Evropy 1976 z Bělehradu, Ivo Viktor.

Tradiční v pořadí již 14. fotbalové odpoledne pořádá TJ Blaník Strunkovice nad Blanicí. I letos místní oddíl podpoří Českobudějovické rehabilitační centrum  centrum Arpida. Nejprve změří síly domácí proti kompletnímu mužstvu hokejistů HC Motor České Budějovice. Ve druhém zápase se představí výběr sparťanské ikony Jana Bergera proti domácí pětatřicítce. 

Kromě již zmíněných by se v sestavě měl objevit kapitán bronzového týmu českých hokejistů na posledním MS Roman Červenka, trenér Petr Rada, hokejista Roman Bednář, dlouholetý hráč Českobudějovického Dynama Ladislav Fujdiar a další.

Na své si přijdou i děti, pro které je připraven velký nafukovací hrad. Součástí programu je i letecká show s malým překvapením pro děti.

Ohodnoť článek

Štítky Strunkovice, turnaj, fotbal, charita, Madeta Motor České Budějovice, Leona Machálková, Roman Červenka, Jan Berger, Strunkovice nad Blanicí, Karel Poborský, Ivo Viktor, Horst Siegl, Evropa, Bělehrad

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ve Strunkovicích obuje kopačky Motor, představí se i Červenka, Kohák nebo Machálková  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.