Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Křemže o víkendu ožije kulturou

PR článek

Ve dnech 23. a 24. července 2022 se opět ve Křemži uskuteční tradiční kulturní akce Křemežský víkend. Připraven je hudební program, divadlo pro děti, pouťové atrakce, soutěže a tradiční trh.

V areálu kolem Základní školy ve Křemži se opět objeví stánky s nejrůznějším zbožím, které si můžete zakoupit v sobotu a v neděli od 9 do 17 hodin.  Ve velkém stanu hudební program začíná v pátek v 19:30 diskotékou.  Sobotní i nedělní dopoledne jsou věnována příznivcům dechové hudby. V sobotu zahraje B.Quintet, v neděli Babouci. V sobotu odpoledne si můžete poslechnout moravské lidové písničky v podání Jožky Šmukaře, v podvečer vystoupí Ivo Jahelka a večer zahraje kapela Chlapi v sobě. V neděli odpoledne si přijďte poslechout skupinu YO YO Band. Akce bude zakončena v rockovém stylu vystoupením kapely Elegie rock.

Nezapomnělo se ani na malé návštěvníky, pro které jsou v sobotu i v neděli připravena dvě divadelní představení a spousta sportovních a dovednostních soutěží a výtvarné dílny.

V pátek se uskuteční sále radnice na náměstí vernisáž výstavy obrazů, která bude přístupná o víkendu i celý další týden.

Místní jednotky Sboru dobrovolných hasičů budou v sobotu soutěžit o to, kdo uvaří nejlepší guláš v kotlíku a ochutnávku exotických jídel připraví pro návštěvníky starosta.

Na celou akci je vstup zdarma. Pořadatelem je městys Křemže. Podrobný program a další informace najdete na webových stránkách.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Křemže, Křemežský víkend, kultura, divadlo, Jožka Šmukař, Ivo Jahelka, pouťová atrakce, kulturní akce, Yo Yo Band, sbor dobrovolných hasičů, hudební skupina, soutěž

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Křemže o víkendu ožije kulturou  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.