Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Užijte si advent na českobudějovickém výstavišti. Vstup je zdarma

PR článek

Čtyřdenní prodejní trhy Vánoce na Výstavišti s atraktivním doprovodným programem hostí populární Mint market, Burger festival i známé tváře z televizních obrazovek. Vstup je zdarma.

PRODEJNÍ TRHY V TEPLE PAVILONU T1 A MINT MARKET

Prodejní trhy začínají ve čtvrtek 1. prosince. Pavilon T1 zaplní prodejci vánočních dárků, dobrého jídla a pití. Sortiment bude různorodý od autorské módy české výroby, přes šperky, hračky, dřevěné dekorace, keramiku až po pochoutky pro psy. Součástí trhů bude populární MINT MARKET, na českobudějovickém Výstavišti vůbec poprvé. MINT MARKET je oblíbený zejména tím, že nabízí originální zboží většinou ruční nebo řemeslné výroby s vysokým zastoupením současných trendů, jako je fair-trade, eko, bio, zero waste nebo upcycled. Jednou ze základních myšlenek je podpora malých a lokálních značek. 

BURGER FESTIVAL V PAVILONU T2

Pavilon T2 bude hostit Burger festival. Milovníci burgerů se můžou těšit na nejlepší dobroty z celé země – burgery hovězí, vegetariánské, veganské, z lososa, nebo s bezlepkovou houskou. Exkluzivně za pomoci fanoušků Facebooku vznikne speciální českobudějovický burger. Burgermaster Petr Novák si z nápadů vybere ty nejlepší a všechny zahrne do jedinečného burgeru, který bude k ochutnání jen na českobudějovickém Výstavišti od 1. do 4. prosince.

DOPROVODNÝ PROGRAM A ZNÁMÉ POPULÁRNÍ TVÁŘE

Celé 4 dny bude součástí akce doprovodný program – pro nejmenší návštěvníky hrané pohádky, vystoupení folklorního souboru, v pátek odpoledne vystoupí zpěvačka Leona Gyöngyösi, jedna z předních zpěvaček gospelu v České republice.  TOP sobotního programu bude zábavná talk show Terezy Bebarové a Josefa Maršálka, hvězd pečící TV reality show, o jídle, láskách a životě ve všech jeho podobách. V neděli dopoledne 4. prosince na Výstaviště dorazí „SIRÉNY NA CESTÁCH“ Jitka Asterová, Linda Finková a Sandra Pogodová. Jejich talkshow je plná historek ze zákulisí natáčení a divadelního světa. To vše navíc prošpikováno šansony a písněmi z muzikálů. Po skončení pořadu nebude chybět společné focení a autogramiáda.

Vánoce na Výstavišti od 1. do 4. prosince v pavilonu T1. Vstup je zdarma. Více informací o programu a seznam vystavovatelů je na webu Výstaviště, Facebooku a instagramu (@vystavistecb).

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky výstaviště, výstaviště české budějovice, advent, kongresové centrum, Vánoce, Facebook, Tereza Bebarová, Jitka Asterová, Petr Novák, Sandra Pogodová, Josef Maršálek, Linda Finková

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Užijte si advent na českobudějovickém výstavišti. Vstup je zdarma  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.