Počasí dnes24 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Budějovický Budvar otevře své brány veřejnosti. Na červenec chystá dvoudenní akci Sláva pivu!

PR článek

Poznamenejte si termín 28. – 29. července 2023 do svých diářů. Do budějckého kulturního léta si razí cestu jeden nováček a slibuje velkolepé zážitky. Pivní i gastronomické. Své brány totiž opět návštěvníkům otevře po několikaleté covidové pauze Budějovický Budvar a volá: „Sláva pivu!“.

Venkovní prostory Budějovického Budvaru se koncem července zaplní stánky minipivovarů, food trucky i dalšími stánky s občerstvením. Ochutnat bude možné jak nepřeberné množství piv a pivních stylů, tak i jídlo ze všech koutů světa, o které se postarají lokální budějcká bistra a restaurace. Příjemnou atmosféru dotvoří místní umělci a doprovodný program. „Zpřístupníme i Budvarské pivovarské sklepy, v rámci jejichž prohlídky bude možné ochutnat i neprodejné speciály. Tuto příležitost by si neměl nechat ujít žádný milovník piva,“ dodává k programu manažerka komunikace Ivana Chlumáková.

Akce získala výstižné jméno Sláva pivu! Klade si za cíl oslavit nápoj, který má po generace schopnost spojovat lidi. Zároveň by ráda představila Budějčákům i moderní tvář pivovarského světa. Světa, do kterého patří jak klasický ležák, tak pivní speciály všech stylů a chutí. V tomto světě vládne moderní gastronomie a kvalita jednoznačně válcuje kvantitu. Tenhle svět chcete nejen ochutnat, ale hlavně zažít!

Prodej vstupenek na Sláva pivu! je v plném proudu na budějckém rezervačním portálu CBsystem.cz. V ceně 200 korun je kromě jednodenního vstupu na akci zahrnuta také degustační sklenice. Každý návštěvník bude mít na místě příležitost zakoupit si degustační vzorek kteréhokoliv piva z nabídky a vybrat si tak svého favorita. Budvar slibuje, že bude možné ochutnat to nejlepší a nezajímavější, co česká craftová scéna nabízí.

Více informací je k dispozici na webu slavapivu.cz.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Sláva pivu, Budějovický Budvar, kultura, České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Budějovický Budvar otevře své brány veřejnosti. Na červenec chystá dvoudenní akci Sláva pivu!  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.