Počasí dnes23 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Jaké jsou kulturní taháky ČEZ Lipno Sport Festivalu 2023?

PR článek

Kdepak jen regionální sportovní akce. Punc výjimečnosti dodává lipenskému festivalu mimo jiné i bohatý kulturní program. Letošní 12. ročník ČEZ Lipno Sport Festivalu, který se letos na lipenské pláži koná od 11. do 20. srpna nabídne hned plejádu známých tváří showbyznysu, které se během pěti doprovodných večerů v rámci ČEZ Energy Festů prostřídají na pódiu.

Zahajovací den ČEZ Lipno Sport Festivalu v pátek 11. srpna bude po autogramiádě sportovců pod taktovkou oblíbené poprockové kapely Cukr. Hlavní atrakcí večera pak bude novocirkusový koncert Cirk La Putyka s projektem Horáček GEN XYZ, kdy umělci nabídnou posluchačům netradičně aranžované písně textaře Michala Horáčka.

O den později bude lipenské pódium patřit kapele Pískomil s odpoledním představením pro děti, podvečerní a večerní program obstarají hned tři koncertní taháky – Ondřej Brzobohatý, skupina Slza a slovenská zpěvačka Jana Kirschner. V průběhu večera dojde i na předávání šeků Oranžové kolo Nadace ČEZ a rozhovory s pozvanými sportovci.

Na další kulturní doprovodný program nemusejí fanoušci čekat až na následující víkend. Už v úterý si přijdou na své milovníci vážné hudby. Ve středu 16. srpna to na pódiu rozjede kapela CLPBND, což je samostatně vystupující jednotka Cirku La Putyka hrající melodie a rytmy nejen ze svých inscenací. „Je jich šest, ale hrají na dvanáct nástrojů,“ láká diváky upoutávka. Barevnost večera dokreslí 60minutová epická show Snowflakes: Amerikánka.

V pátek 18. srpna ovládne na dvě hodiny pódium DJ, po dalším předávání šeků Oranžové kolo Nadace ČEZ a povídání s hvězdnými sportovci půjde po týdnu opět do akce Cirk La Putyka s projektem Horáček GEN XYZ. A sobotní vyvrcholení? Hotová smršť! Koncerty Xindla X plus populárních kapel Monkey Business a Tata Bojs slibují důstojnou tečku za 12. ročníkem populární lipenské akce. Přijďte, letní festivalová atmosféra pod širým nebem bude stát opravdu za to.

Ohodnoť článek

Štítky ČEZ Lipno Sport Festival, kultura, Lipno nad Vltavou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jaké jsou kulturní taháky ČEZ Lipno Sport Festivalu 2023?  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.