Počasí dnes22 °C, zítra13 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

V DOC Mercury se koná Festival zájmových kroužků pro děti

PR článek

Dopravně obchodní centrum Mercury v Českých Budějovicích pořádá v pátek 15. září akci určenou aktivním dětem i jejich rodičům, kteří hledají inspiraci pro mimoškolní realizaci svých ratolestí. Festival zájmových kroužků startuje ve 13 hodin a během čtyřhodinového programu nabídne hned několik příkladů, jak smysluplně trávit volný čas. Celým odpolednem provází moderátorka Hana Reinders Mašlíková.

Pokud nechcete trávit čas poletováním po městě…

„Chtěli jsme vyjít vstříc všem rodičům, pro které je začátek nového školního roku trošku hektický a nezbývá jim už příliš času na běhání po různých zájmových institucích,“ informuje Jiří Ludačka, ředitel DOC Mercury, a pokračuje: „Rozhodli jsme se proto uspořádat Festival zájmových kroužků přímo u nás v nákupním centru, kam rodiny tak jako tak zavítají kvůli nákupům nejrůznějších školních potřeb a pomůcek. Akce by mohla pomoci také dětem, které svůj směr teprve hledají, protože bude plná i konkrétních ukázek a možností vyzkoušet si jednotlivé disciplíny ve sportovních zónách. Navíc rodiče mohou na místě zkonzultovat s přítomnými zástupci daných kroužků veškeré otázky, které je při výběru aktivit pro jejich dítě napadají.“

Široká nabídka aktivit pro malé návštěvníky

Odpolední program nabídne pestrou paletu aktivit pro děti od čtyř do patnácti let. Celkem se představí více než desítka kroužků, do kterých budou moci rodiče své ratolesti rovnou zapsat. Ze sportovních aktivit bude mít své zastoupení hokej, chybět nebudou ani bojové sporty nebo taneční a další pohybové aktivity. Organizátoři nezapomněli ani na milovníky hudby a umění, pro které jsou připraveny ukázky hudebních a výtvarných kroužků. Kromě kroužků si děti budou moci nechat zaplést copánky v novém kadeřnictví Under Barber. Program bude proložen rozhovory s jednotlivými lektory. Vždy v půl se konají ukázky sportovních kroužků (13:30, 14:30, 15:30, 16:30) a v celou (15:00, 16:00) pak taneční vystoupení. Ve 14 hod. se uskuteční oblíbená autogramiáda hokejového klubu HC Motor České Budějovice a návštěvníci se mohou zúčastnit i soutěže o lístky na jejich zápas.

Vše na jednom místě!

„Věříme, že se festival setká s úspěchem a budeme jej pořádat každý rok,“ říká ředitel Jiří Ludačka. „Tím, že se tu na jednom místě potkávají provozovatelé kroužků pro děti, jejich potenciální svěřenci i jejich rodiče, je tato akce přínosná pro všechny zúčastněné. Přidanou hodnotou pak samozřejmě je i to, že v DOC Mercury můžou rodiče zakoupit vše potřebné pro vybraný kroužek – a mají po starostech.“ Ještě před začátkem akce tady rodiny navíc mohou pořídit i kompletní výbavu do školy – školní pomůcky, aktovky, obroučky na brýle, přezůvky, boty, oblečení, věci na tělocvik nebo třeba i elektroniku. A pokud návštěvníky přepadne hlad, k dispozici je moderní food court.

Další informace o akci naleznete zde.

Hodnocení článku je 30 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky české budějovice, mercury, festival, děti, kroužky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V DOC Mercury se koná Festival zájmových kroužků pro děti  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.