Počasí dnes18 °C, zítra23 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

KULTURNÍ TIPY: Budějce nabídnou den deskových her či futsal

Sport, bazar i program pro děti. Nadcházející víkend nabízí opět řadu nejrůznějších akcí. Vyrazit můžete na futsalový tým Sparty, den deskových her nebo třeba tradiční vepřové hody na Včelné u Českých Budějovic.

Pátek 26. ledna

Do Budějc přijede Sparta

Futsalový Absolut Černý Dub zve na své páteční utkání. V něm vyzvou Jihočeši Spartu Praha. Sportovní hala v Českých Budějovicích hostí zápas 2. Futsal ligy západ od 20:30 hodin. 

Sobota 27. ledna

Bazar na náměstí

Kabinet CB zve v sobotu na bazar, při kterém otevře své brány na Palackém náměstí. „Budete si moci vybírat z funkčního dřevěného nábytku, proštrachat se regály s nádobím, skouknout obrazy... Zároveň máte příležitost nahlédnout do naší dílny a podívat se kde se odehrávají všechny zakázkové renovace a řemeslné kurzy,“ zvou pořadatelé. Akce potrvá od 8:00 do 12:00 hodin.

Vepřové hod na Včelné

Včelná u Českých Budějovic v sobotu hostí tradiční vepřové hody. Chybět nebudou zabijačkové dobroty, pití či hudba. Akci pořádá místní spolek Včelňáci. Hody začínají v pravé poledne.

Neděle 28. ledna

Den deskových her

Budějcký deskoherní klub v neděli nabídne program pro děti. „V neděli se opět můžete vydat se svými ratolestmi do Deklu a užít si dopoledne plné zábavy u deskových her,“ pozvali organizátoři. Program potrvá od 10:00 do 14:00 hodin. Pro členy je vstup zdarma, ostatní zaplatí jednorázový příspěvek 100 korun. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pixabay.com

Štítky tipy, kultura, jihočeský kraj, hudba, pozvánka, program

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

KULTURNÍ TIPY: Budějce nabídnou den deskových her či futsal  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.