Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Už tento víkend se na Lipně odehraje jedinečný jarní Food Fest

PR článek

Jaro se blíží rychlostí blesku a s ním i jedinečný Jarní Food Fest, aneb zabijačkové hody na Lipně. Připravte se na nezapomenutelný gastronomický zážitek, jaký Lipno a jeho okolí dosud nezažilo. Festival slibuje nevšední spojení toho nejlepšího z místních gastro provozů. Tato jedinečná akce, která proběhne v sobotu 16. března, vám nabídne možnost ochutnat rozmanité speciality na jediném místě. Festival odstartuje v 10:00 na lipenském náměstíčku, v srdci areálu, a potrvá až do 17:00. Těšit se můžete na pestrý výběr jídel a nápojů, včetně živých kapel, dětský program a nebudou chybět živé ovečky.

Návštěvníci na festivalu najdou Kramolínského vola, který bude prezentovat zabijačkové speciality, sekanou, nebo třeba zabijačkový guláš. Z Kulinářství Korzo budou top zelňáky, stroopinky, buchty, lívance. Poctivé pečivo dodá Chleba se solí. Milovníci kávy si přijdou na své díky Shots and sparks. Molo Bistro umíchá ty nej drinky. Pivovar Rožmberk chystá pivní speciality. Pro mlsné jazýčky si své nej zákusky připravuje cukrárna Povidloň. Ta bude servírovat i buchty a koláče.

Festival nabídne i doprovodný program pro celou rodinu

Jídlo a pití nebude to jediné, co návštěvníci na festivalu zakusí. „Mimo vybrané speciality bude bohatý program pro děti a dospělé. Nejenom k poslechu zahraje tematická Řeznická kapela nebo oblíbené Duo Kačí z nedalekých Českých Budějovic. Pro děti bude připraveno malování na obličej, kouzlení, možnost opékat buřty a k tomu spousta her a soutěží,“ dodává tiskový mluvčí areálu Jiří Gruntorád.

Komu by se chtělo nabrané kalorie spálit, může vyrazit na Stezku korunami stromů, na procházku okolo lipenského jezera, vypůjčit si kolo, elektrokolo, nebo si sjet pomocí sjezdových koloběžek nádhernou přírodní trasu dlouho skoro 4 km.

Více informací naleznou návštěvníci na webu.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky lipno, kultura, food fest

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Už tento víkend se na Lipně odehraje jedinečný jarní Food Fest  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.