Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Pondělí 16. září 2024  |  Svátek má Ludmila
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Letní kino Háječek vstupuje do druhé části sezóny

PR článek

Sezóna letního kina Háječek pokračuje druhou polovinou, která slibuje ještě více zábavy a kulturních zážitků. Přestože počasí občas nepřálo, zájem diváků v první polovině sezóny byl obrovský. Na diváky čeká bohatý program plný různorodých filmů a tematických večerů, které přinesou nezapomenutelné zážitky pod širým nebem.

Jiří Mádl přiveze Vlny v předpremiéře

Pomyslným vrcholem druhé poloviny sezóny bude zajisté předpremiéra filmu Vlny v pátek 9. srpna. „Na tento večer jsme připravili společně s produkcí filmu bohatý předprogram, který odstartuje již v 18:00. Návštěvníci se například mohou vyfotit s filmovou delegací, prohlédnout si speciální retrokousky z vyhlášeného second handu nebo si pochutnat na tematických dobrotách z našeho Bistra,” přibližuje program, který vznikl za podpory Města České Budějovice, již vyprodaného představení produkční David Matějíček.

Nejen filmy a koncerty, ale i divadlo

Do letňáku si také můžete v létě zajít na divadla. Největší budějcký amfiteátr s hvězdami na pódiu i na obloze přivítá v srpnu dvě divadelní představení. Tím prvním je v pondělí 12. srpna lechtivá komedie “A do pyžam” v podání v podání Divadla Pikl. Krvavá lovestory a drsná černá komedie Zabiják Joe v podání Divadelního souboru J.K. Tyla je připravena na pondělí 19. srpna. „Kapacita až 1200 diváků, otevřená obloha, blízkost centra, kam dojdete pěšky, na kole nebo MHD, přírodu nabízející park Háječek a kvalitní humorné divadelní představení, co víc si přát,” doplňuje produkční Kristýna Vacková.

Tématické páteční večery

Páteční program letního kina je pravidelně bohatší o předprogram, který startuje v srpnu již v 18:00. „Diváci se mohou těšit na pestrou nabídku pro rodiny s dětmi, milovníky sci-fi i fantasy,“ přibližuje Daniel Habrda z provozního týmu. Již v pátek 16. srpna se mohou diváci těšit na Vesmírný večer s filmem Vall-I, který letos připravil tým Háječku ve spolupráci s Hvězdárnou a Planetáriem České Budějovice. Mezi  letním kinem a planetáriem bude mimo jiné připravena i zábavná naučná stezka pro děti a rodiče.

Dalším neméně zajímavým večerem je Fantastický v pátek 23. srpna s megahitem Deadpool & Wolverine, který je připraven ve spolupráci s Festem Na tahu. „Program bude zaměřený na všechny, kdo mají rádi deskové i počítačové hry, komiksy a například i herní hudbu. Jako zpestření tohoto večera nabízíme vstupné zdarma každému, kdo přijde v cosplay kostýmu a přihlásí se do naší soutěže. Více informací najdou diváci na našich webových stránkách nebo Facebooku,” láká produkční David Matějíček.

Posledním srpnovým tematickým večerem v pátek 23. srpna je již tradiční Kouzelnický večer s dalším dílem fantasy série Harry Potter a vězeň z Azkabanu a nabitým předprogramem pro všechny fanoušky Harryho. „Posledním letošním večerem v pátek 6. září je Mozartův večer s filmem Amadeus,” dodává Kristýna Vacková.

Kompletní program a veškeré informace najdete na www.kinohajecek.cz či www.facebook.com/kinohajecek,.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky letní kino, háječek, české budějovice, sezóna, program, filmy, koncerty

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Letní kino Háječek vstupuje do druhé části sezóny  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.