Počasí dnes22 °C, zítra18 °C
Pondělí 23. září 2024  |  Svátek má Berta
Bez reklam

KULTURNÍ TIPY: Zajděte na jógu, Dunu do Háječku nebo na Mint market

Předposlední srpnový víkend můžete vyrazit hned na několik kulturních akcí. V letním kině promítají Dunu, v pátek si sem můžete přijít zacvičit jógu. V Třeboni se koná MINT market a Pivovarská zahrada přichystala na nedělní podvečer koncert.

Pátek 23. srpna

Venkovní jóga s Katy

Užijte si prostor letňáku trochu jinak. Park, zpěv ptáků a blízká řeka jsou ideální kulisou k letnímu jógovému setkání. Asánami vás provede budějovická lektorka Katy. Lekce je otevřena pro všechny úrovně. Vstupné je dobrovolné a platí se na místě v hotovosti do kasičky. Počet míst je omezen, místo je třeba si rezervovat prostřednictvím nákupního košíku na webu letního kina.

Kaplické slavnosti

V pátek můžete vyrazit do Kaplice na 79. ročník slavností. Těšit se můžete na světové kuchyně – americkou, italskou, mexickou, egyptskou, řeckou, českou, japonskou, korejskou. Vystoupí kapely Ready Kirken, Wild sticks & Brass Band, Celes a další. 

Země živitelka

Od čtvrtka probíhá na českobudějovickém výstaviště tradiční agrosalo Země živitelka. Padesátý ročník se nese v duchu tradice. Kromě zemědělské techniky si návštěvníci mohou prohlédnout mnoho hospodářských zvířat.

Sobota 24. srpna
Divadlo pro děti na Havranním náměstí

Divadelní soboty pro děti na Havranním náměstí pokračují. Tento týden se mohou děti těšit na pohádku Cirkusarium od ToyMachine. Začátk je v 10 hodin. Vstupné je dobrovolné.

Mint market v Třeboni

Oblíbený MINT Market se na Masarykovo náměstí v Třeboni vrací ještě jednou na konci prázdnin. Těšit se můžete na autorskou módu, šperky, design a delikatesy. Začátek je v 9 hodin.

Duna: Část druhá

Letní kino Háječek si na sobotní večer připravilo promítání druhého dílu filmu Duna. Vstup na večerní program bude navíc pro všechny cosplayery nebo ty, kteří přijdou ve filmovém, komiksovém nebo herním kostýmu.

Neděle 25. srpna

Hudební večer v Pivovarské zahradě

Víkend můžete zakončit v Pivovarské zahradě na koncertu českobudějovické kapely William. Tu jako host doplní mladá kapelu Dopamine Youth.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto se svolením Letního kina Háječek

Štítky kultura, tipy, české budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

KULTURNÍ TIPY: Zajděte na jógu, Dunu do Háječku nebo na Mint market  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.